Jaktfeltkarusell på ByKnut Håvard Paulsen, Ørlendingen og Bjørnar Olsen, Stadsbygd JFF hadde best resultat med 129 poeng i første runde av jaktfeltkarusellen på By. Det var ikke helt perfekte skyteforhold på Kvennamyra. Skiftende vind og litt nedbør gjorde feltløypa litt krevende. Hele 21 jegere deltok.

Klassevinnere:
A:  Erling Solem, Stadsbygd JFF  
B:  Bjørnar Olsen, Stadsbygd JFF  
D1: Mats Ulfsnes, Stadsbygd JFF
E2: Jørgen Halvorsen, Stjørna JFF
F:  Marit Vemundstad, Stadsbygd JFF
JB: Knut Håvard Paulsen, Ørlendingen
JC: Øystein Haugsnes, Åfjord JFF

Resultatliste

17.04.10Mye god skyting i FK 5. runde
På grovfelten var det hele 6 skyttere som skjøt 30 treff. Best av dem var Tore Veie med 30/26. Asbjørn Hårstad var høyest opp på lista av våre. Han sluttet på 28/12. Ole Eskil Moan sikret seg seieren i juniorklassen og sammenlagt i karusellen med 30/25. Fullt hus ble det også på Ronny Sandmo i ER. Han endte på 30/26, men til tross for dette flotte resultatet, ble han nummer 2 i klassen. Kristin Dyrendahl imponerte igjen med 30/29.

Resultater
Sammenlagt i Fosenkarusellen

10.04.10Geir Arne Brandhaug og Torkel Johansen "Liakonger"
Palmesøndag ble den tiende Liafelten avviklet i flott påskevær. Roar Forfot og førsteårs senior Geir Arne Brandhaug skjøt begge 30 treff. Geir Arne Brandhaug vant med 30/18 mot Roars 30/13. Torkel Johansen skjøt imponerende 30/30 i jaktklassen, og det lover godt når det er kun tre uker til årets NM i jaktfelt.

Resultaliste
29.03.10Svein By ble lagsmester i felt
Lagsmesterskapet i felt ble arrangert på Hårstadlia i dag. Surt vær med regn og delvis litt sludd. Svak vind og brukbare skyteforhold, men det ble nok litt kaldt for de fleste. Det var Svein By som skjøt best på grovfelten. Han mistet ett treff og ble lagsmester med 29/13 treff.  I juniorklassen ble det veldig jevnt mellom Ole Eskil og Joachim. Begge mistet 2 treff, men Joachim vant med 2 innertreff. Ronny Sandmo i eldre rekrutt var den eneste med 30 treff.
Tidligere pokalvinnere
Flere bilder
Resultater


Disse ble lagsmester i felt 2010: f.v.
Torbjørn Forfot (V73), Joachim Bårdli Forfot (Junior), Lars Erik Bårdli (AG3), Odd Egil Hårstad (V55), Ole Magnus Årbogen (Rekrutt) og Svein By (kl. 2-5). Ronny Sandmo (Eldre rekrutt), var ikke tilstede da bildet ble tatt.

27.03.10
Lagsmesterskap i felt
Møt opp på lagsmesterskap i feltskyting! Det arrangeres på Hårstadlia lørdag 27. mars. Påmelding fra kl. 11.00.
25.03.10
Tormod Dyrendahl samlagsmester felt 2010


Rissa skytterlag dominerte årets samlagsstevne i felt i Sørdalen. Tormod Dyrendahl imponerte i finalen med 12 treff og 9 innertreff og sikret seg samlagsmesterskapet foran Tore Veie og Per Johan Gjølga. Nydelig vintervær, jevne og gode skyteforhold samt et flott gjennomført arrangement av Sørdalen skytterlag !

Resultater
Flere bilder

Roar Forfot skjøt også glimrende. 30 treff på hovedrunden og 11 treff i finalen ga ham en fjerdeplass og gylt medalje. Odd Hårstad skjøt en kjempegod 30-skudd med sine 29 treff. Han lyktes ikke helt i finalen, men godt gjennomført. Jostein Lerstad, Vanvik ble mester i kl. V55.

21.03.10Espen, Kristin og Kamilla Dyrendahl !
Rissa fikk mestrene i alle rekrutteringsklassene. Kamilla Dyrendahl vant kl. R.  Kristin Dyrendahl skjøt 30/29 på 30-skudden og med 12 i finalen ble det samlagsmesterskap i kl. ER. Espen By Dyrendahl var best i klasse junior. Ronny Sandmo ble nr. 3 i ER og fikk ungdomsmedalje. Det samme gjorde Ole Eskil Moan som ble nummer 2  i junior.
Ole Eskil Moan ble nummer 2 i junior
Spennende oppgjør i juniorklassen. Espen By Dyrendahl var den eneste med 30 treff før finalen. Ole Eskil hadde 29 treff. Begge mistet treff på det første kneholdet, men med 5 treff på liggende for Ole Eskil, kunne Espen slippe jubelen løs da anviserspaken viste 6 treff. Likevel flott innsats av Ole Eskil med andreplass og ungdomsmedalje !

.
Det ble fjerdeplass på Joachim Bårdli Forfot i junior. Kneskytinga satt ikke helt som den skulle, men på liggende var det knallbra !


Ronny Sandmo skjøt 29 treff i hovedrunden og fullførte med 11 treff i finalen. Han ble nummer 3 i klasse ER og fikk ungdomsmedalje.
21.03.10Samlagsmestre i feltskyting
1988
Odd Hårstad ble samlagsmester i seniorklassen.
Ernst By (t.v.) ble nr. 2 i kl. Jun og
Egil Forfot vant kl. R
I helga er det klart for et nytt samlagsstevne i feltskyting på Fosen. Sørdalen skytterlag er arrangør,og det er nesten hjemmebane for våre skyttere. By har hatt fem samlagsmestre i senior og Johan O. By var den den første skytteren fra By som klarte å sikre seg et mesterskap i 1972. Sju år etter var det Arvid Staven sin tur i 1979. I årene fra 1987 til 1991 fikk By hele tre samlagsmestre. May Hamnes vant i 1987, Odd Egil Hårstad i 1988 og Håvar Engen i 1991. Etter den tid har det vært"tørke", så vi får håpe på at noen setter By på kartet i morgen. Siste samlagsmester i rekrutteringsklassene er Ole Eskil Moan som vant ER i fjor. I 2007 vant Sindre Børmark-By samme klassen. Helt tilbake i 1988 var det Egil Forfot som skjøt seg opp fra hovedskytinga og ble samlagsmester i kl. R.

Under kan du se oversikt over tidligere samlagsmestre fra By. Vi gjør oppmersom på at oversikten ikke er fullstendig pga. mangel på lister. Skal ta kontakt med samlaget, slik at det kan være mulig å få en komplett oversikt.

Samlagsmestre felt senior
Samlagsmestre felt veteraner
Samlagsmestre felt rek/jun

Vi ønsker skytterne lykke til på samlagsstevnet i morgen.

20.03.10Ronny og Ole Eskil vant i Vanvik
Kjempeskyting av Ronny Sandmo og Ole Eskil Moan i helga. De skjøt fullt hus, 30 treff, og vant sine klasser i den tredje runden av karusellen. Ronny hadde imponerende 23 innertreff. Han vant foran Arild Dyrendahl som også hadde 30, men færre innertreff. Kristin Dyrendahl som var best på By, ble nummer tre med 29. I juniorklassen var Ole Eskil Moan den eneste med 30 treff. Sebastian Mælan tok andreplassen med 27/20. Her ble Joachim B. Forfot nummer fire med 23/13. Tore Veie var best på grovfelten med 30/19 treff. Roar Forfot mistet to treff og ble nummer åtte med 28/15. I V55 ble det en tredjeplass på Asbjørn Hårstad etter på ha skutt 22/7. Magnar Alseth vant denne klassen klart med 29/11.
Etter tre runder i karusellen beholder våre skyttere sine lederposisjoner. Ronny ligger øverst på lista i kl. ER foran Jonas Ingebrigtsen. Ole Eskil leder junior foran Espen Dyrendal og Joachim Bårdli Forfot. Asbjørn Hårstad leder V55 foran Odd Hårstad. Det ligger an til en spennende runde i Sørdalen til helga. Da er det fjerde runde i karusellen og samlagsstevne.

Resultatliste
Resultat karusellen etter tre runder
14.03.10


Ole A. Moen vant 2. runde på By
Ole A. Moen var den eneste som klarte fullt hus på grovfelten. Han skjøt 30 treff med 15 innertreff og vant stevnet foran Ove Dyrendahl, Rissa med 29/17 treff. Frode Stølen, Vanvik og Ole Brandhaug, Sørfjorden sluttet også på 29 treff. Roar Forfot ble beste senior fra By med 28/12. Det var mye god skyting på finfelten. I rekruttklassene ble det storeslem til søstrene Dyrendahl. Kristin skjøt fullt hus og vant ER med 30/21, og Kamilla seiret i klasse rekrutt med 29/24. Ronny Sandmo fortsetter også med god skyting. Denne gang ble det 28/8 og tredjeplass i ER. I klasse junior ble det en gledelig hjemmeseier til Joachim Bårdli Forfot. Han skjøt 29/15 og vant foran Sebastian Mælan, Sørfjorden. Ole Eskil Moan hadde 27/15.  Jakob Dalsaunet, Vanvik vant V65 med 30/21. Torbjørn Forfot skjøt 24/8 i klasse V73 og ble knepent slått av Arvid Fiksdal, Sørfjorden som vant klassen med 25/14. Ole Brandhaug, Sørfjorden skjøt 29/10 og vant V55. Her fulgte Asbjørn Hårstad og Odd Hårstad på de neste plassene. Det er også Asbjørn som leder FK i V55 etter to runder. Odd følger like bak på en andreplass. Tredje runde arrangeres i Vanvik 13. mars.
Resultatliste
Flere bilder
FK etter 2 runder
Joachim Bårdli Forfot sørget for hjemmeseier til By i juniorklassen. Før Joachim startet skytinga, ledet Sebastian Mælan, Sørfjorden (28/20 treff) foran Espen Dyrendahl og Ole Eskil Moan som begge hadde 27 treff. Joachim skjøt i det aller siste laget og åpnet med 6 treff på de tre første holdene. På den siste standplassen ble det mer snø i lufta og økende vind. Joachim lot seg ikke affisere av det og fullførte med 5 treff på kne og fullt hus på liggende !


Jenteseier i rekruttklassene i 2. runde av Fosenkarusellen i felt. Kristin og Kamilla Dyrendahl er søstre, og de vant like godt hver sin klasse i stevnet på By. Før siste holdet ble anvist, lå de helt likt. De seks siste skuddene ble skutt mot "trekanten" som er en ganske liten og krevende figur. Det taklet både Kristin og Kamilla godt og fikk anvist henholdsvis 6 og 5 treff. Flott skyting av begge to, og med 30/21 og 29/24 ble det førsteplass på dem begge. Kristin vant ER og Kamilla klasse rekrutt.
Ronny Sandmo leder FK i klasse ER etter de to første rundene.  Han har skutt 29 og 28 treff på de to første stevnene og fått fine plasseringer.  Med 37 poeng leder han med 4 på Kristin Dyrendahl.

.
Første feltstevnet i klasse rekrutt med kaliber 6,5 for Ole Magnus
Årbogen. Han skjøt 15 treff og det er en meget god start !

.
Ole Eskil Moan var ikke i tet på dagens stevne, men leder FK i junior ett poeng foran Espen Dyrendahl. Joachim B. Forfot er nr. tre.Ledelse i feltkarusellen for Jakob Dalaunet, Vanvik i klasse V65. Han
har skutt 30 treff på begge de to første stevnene. 
06.03.10

God start på feltsesongen
På OLs siste dag starta sesongen for feltskytterne på Fosen. Rissa arrangerte første runde i Fosenkarusellen i et flott vintervær. Ole Eskil Moan åpnet med en klar seier blant juniorene. Med 29/16 var han to treff foran Espen Dyrendahl, Rissa som hadde 27/20. Joachim Bårdli Forfot ble nummer 5 med 25/15.  Knallåpning også av Ronny Sandmo som i likhet med Ole Eskil fikk 29 treff. 19 innertreff var akkurat litt for lite til seier i klasse eldre rekrutt. Jonas Ingebrigtsen, Ørlendingen vant klassen med 29/22 treff. Asbjørn og Odd Hårstad var best av våre seniorer med henholdsvis 27/8 og 27/7.  Tore Veie vant stevnet med 30/26 treff.
Resultater
28.02.10Europamesterskapet i Meråker 7. - 14. mars 2010
Alle er velkomne til stevnet, og det vil foregå i Meråker videregående skole sine lokaler. Innledende skyting vil være i  Meråkerhallen (fotballhallen i Meråker) og finalen vil foregå i Meråker Handballhall.
Håper flest mulig kommer og tar del i arrangementet. Gratis inngang.  Skytingens tidsplan finner dere på EM sine nettsider. Flere fra vårt distrikt er tatt ut til EM. På pistol skal broderparet Roar og Pål Hembre (Stjørdal) være med på luftpistol. I luftrifle kvinner stiller en elev fra Meråker VGS - Marte Torvik. Tidligere elev ved skolen Anne Marit Nordløkken fra Budal stiller i senior kvinner. Siste som har tilhørighet til Meråker er pistol eleven Andrea Wick som skal skyte luftpistol Junior kvinner.

Hei alle skyttervenner: 
Kom og se Europas beste rifle og pistolskyttere. Ser du på stevnets nettsider finner dere også en detaljert tidsplan. Skyting starter hver dag kl 0900, med siste finale på ettermiddagen går ca kl 1500. Ta med gammel som ung og legg turen til Meråker. Flere servicefolk fra fabrikker kommer. Det skytes på 80 skiver fra Sius i hovedskytingen + finale skiver. Dagfinrud skytterklær er også der hele uka, så mål til skytedress får du. Av andre norske firma er Megalink der, med stand og 30 skiver på 10 m hele uka. En liten stikker innom Storlien, Sverige og handle tollfritt går også med det samme (husk kvoter)

Vi Treffes ???

Knut Bakken
957 41 236
24.02.10
Medlemskontingent 2010
Aktiv medlem inkl. treningsavgift    kr 200.00
Passive medlemmer                     kr 100.00

Jegere som betaler fullt medlemskap kr 200.-, inkluderer treningsskudd før storviltprøven. I år er det sendt ut giroer med integrert medlemskort. Dere som betaler medlemskontingenten, må passe på å få kvittering / stempel på medlemskortet. Husk også å skrive medlemskontingent i feltet ”betalingsinformasjon” når dere bruker nettbank.

Dere som ikke har fått giro, men ønsker å bli medlem, kan ta kontakt med Odd Hårstad eller Herlaug Stjern for å få tilsendt giro.
16.02.10Skyteinstruktørkurs 1, DFS/HV
Ovennevnte kurs arrangeres ved Heimevernskolen Dombås i tiden 12.- 16. april 2010.
Det frivillige Skyttervesen og Heimevernet samarbeider om dette kurset, og det er forbeholdt HV-personell og skytterlagsmedlemmer som kan nyttes som skyteinstruktører så vel i HV som i DFS. Skytterlagsmedlemmer som ikke er HV-personell skal meldes på gjennom sine skyttersamlag. 

Informasjonsskriv
24.02.102. plass i serieskytinga
Ikke uventet ble det Bjugn som seiret i finalen i serieskytinga. Erik Næbb, Monica Pettersen og Håkon Eidsvik skjøt 740 poeng og vant foran våre gutter. Joachim, Ronny og Ole Eskil gjorde en god innsats og stoppet på 733 poeng.

Les mer på sidene til samlaget.
10.02.10Hanne Rasch vant åpningsstevnet i Åfjordhallen
Første stevnet med elektroniske skiver i Åfjordhallen ble vunnet av Hanne Rasch, Ørlendingen med 245 poeng foran Frode Stølen.Beste seniorskytter fra By var Svein By som denne gang fikk 236 poeng og endte på en 7. plass. I klasse junior skjøt Ole Eskil Moan 247 og ble knepent slått av Monica Pettersen som også hadde 247. 
Resultatliste
16.02.10Samlagsstevnet 15m Bjugn
I klasse eldre rekrutt ble det en god fjerdeplass på Ronny Sandmo. Han skjøt 245 poeng. Kristin Dyrendahl ble samlagsmester med 248. I klasse junior vant Monica Pettersen foran Ole Eskil Moan og Joachim Bårdli Forfot. Monica vant med 248 poeng, mens Ole Eskil og Joachim hadde 244 og 242. Vi gratulerer med flotte plasseringer. I senior var det nok en gang Svein By som var beste skytter fra By. Han ble nr. 8 med 240 poeng. Tore Veie ble samlagsmester med 246 poeng. God plassering også på Odd Hårstad i V55. 243 poeng gav ham en tredjeplass bak Jostein Lerstad og Tore Reksterberg. Flott levert !

Resultater
06.02.10Åpningsstevnet i Rissa
By markerte seg i åpningsstevnet i Rissa. Ole Eskil Moan vant junior med 242 poeng. Vegard Røstad, Ørlendingen ble nummer to med 239 poeng. Samme resultat hadde Joachim B. Forfot, men han hadde en innertier mindre enn Vegard. God skyting også av Asbjørn Hårstad som ble nr.4 i V55 med 241 poeng. Beste senior fra By var Svein By som ble nr. 6 i klasse 4 med 237 poeng. Stevnet ble vunnet av Tore Veie med 245 poeng knepent foran Hanne Rasch som også sluttet på 245, men med tre færre innertiere.

Resultatliste
31.01.10Terminlista for 2010 er klar
By sin terminliste er nå klar.  Feltsesongen starter i Rissa med første runde i Fosenkarusellen 28. februar. Vi skal arrangere andre runde  6. mars. Vi får også Åfjordsstevnet på hjemmebane 17. april. Samlagsstevnet felt er tildelt Sørdalen den 21. mars og Landsdelskretssetevnet skal arrangeres  i Sørfjorden 18. april.

Det blir baneåpning 1. mai med pokalskyting slik det bruker å være, og med åpent stevne i Bjugn samme dag.
Sesongens  største arrangement for oss blir MNC på Kvennamyra den 17. og 18. juli. Sørdalen og Herfjord har åpent stevne samme helg. Vi er vertsskap for Åfjordsstevnet 4. juli . Samlagsstevnet arrangeres i Rissa 12. og 13. juni, og Landsskytterstevnet er på Elverum 30. juli - 7. august

Første storviltprøve arrangeres 3. juni. Det er satt opp tre jaktfeltrunder med oppstart på By 17. april. Vårkarusellen starter i Herfjord 6. mai, og  By arrangerer 3. runde 25. mai.

Terminliste for By 2010

30.01.10By klar for finale i Fosenserien
By ble klar vinner av pulje 1 i serieskytinga, og laget er dermed klar for finale. I den femte og siste runden satte for øvrig Ronny Sandmo ny  "pers" med 247 poeng. Samme poengsum hadde Ole Eskil Moan som nå skyter i juniorklassen. Joachim Bårdli Forfot hadde 240 poeng. Ole Eskil topper den individuelle lista som den eneste med 250 poeng i løpet av fem runder.  Finalen arrangeres av Sørfjorden skytterlag tirsdag 9. februar 2010 kl. 19:00.

For flere resultater, se samlagets sider.
28.01.10
Åpningsstevne i Åfjordhallen
By skytterlag, Herfjord skytterlag og Sørdalen skytterlag arrangerer åpningsstevne 15m elektronikk i Åfjordhallen! Onsdag 10.02 og torsdag 11.02. 2010. Vi har 6 stk. KME skiver.
Påmelding: www.paamelding.no innen tirsdag 9. februar.
Stevnetelefon: 91134181.
23.01.10


Trening i Åfjordhallen
På møte i Kontaktutvalget for skytterlagene ble det enighet om å begynne med 2 dager i uken med trening.
Mandager  og torsdager  kl 18 00 til 20 00
 
By skytterlag

Herlaug
20.01.10Innendørsskyting med gode resultater
I helga har de mest aktive skytterne fått med seg mange stevner, og de har levert gode resultater. Ole Eskil Moan og Joachim Bårdli Forfot har nå rykket opp til juniorklassen, og skyter knestående i tillegg til liggende. Denne overgangen takler de bra, og har fine plasseringer i helga. Ole Eskil har skutt 248 poeng som beste reultat og vant med det klasse junior i Sørfjorden.Han vant også i Leksvik. i Sørfjorden  ble Joachim Bårdli Forfot nr. 3 med 241 poeng. Ronny Sandmo fortsetter å skyte godt i klasse eldre rekrutt. I helga ble det flere stevner med 245 poeng. I Sørfjorden holdt det til en 3. plass i klassen. Blant våre seniorer har Roar Forfot beste resultat i helga med 240 poeng.
(Se på resultatsidene for fullstendige lister).
17.01.10Referat fra ombudsmøtet
Asbjørn Hårstad ble gjenvalgt som leder i Fosen skyttersamlag på ombudsmøtet som ble holdt i skytterhuset til Sørfjorden skytterlag på Haugamyra tordag 3. desember. Det møtte 39 ombud, og 13 av 16 lag var representert. Det ble utdelt hederstegn til Per Johan Gjølga (Norgesmester skifelt), Tore Veie (Nordisk mester bane) og Jostein Lerstad (landsdelskretsmester V55 bane).

Referat
11.01.10Romjulsstevnet i Bjugn
To deltakere fra By på Romjulsstevnet i Bjugn. Ole Eskil Moan og Ronny Sandmo ble nummer 4 og 5 i kl. ER med henholdsvis 247 og 245 poeng. Beste eldre rekrutt var Erik Næbb, Bjugn 249 poeng. Tore Veie skjøt 248 og vant stevnet.
Resultat
29.12.09Ole Eskil Moan vant juleskytinga
Ole Eskil Moan skjøt 59 poeng av 60 mulige og vant foran Joachim Bårdli Forfot og Torbjørn Forfot som var ett poeng bak.Resultater
Tidligere pokalvinnere

28.12.09Juleskyting
By skytterlag arr. den tradisjonelle juleskytingen 4.juledag (mandag den 28.)

Skytingen starter kl. 1100 på HÅRSTAD (G. Hårstad).


Styret
27.12.09
Dobbelseier til Joachim Bårdli Forfot
Ørlendingen skytterlag arrangerte "Adventtreffen" i helga, og Joachim var best i kl. ER også der. Her ble det to niere på både Joacim og Ole Eskil, men Joachim seiret med en sentrumstiers margin. Glimrende skyting også av Ronny Sandmo. Han høynet til 245 poeng etter å ha skutt 100 poeng på tiskudden. Svein By har også hatt ei fin helg på skytebanen. Seier i kl. 4 både i Bjugn og på Ørlandet.

Resultater
06.12.09Joachim Bårdli Forfot skjøt 250 poeng

Det ble full klaff for Joachim i innendørsstevnet i Bjugn. Han holdt hodet kaldt og styrte alle skuddene innenfor tierringen. Dermed ble det 250 poeng og seier i kl. ER.  Vi gratulerer !

Espen By Dyrendahl kom nærmest med 248 poeng. Gode resultater også av Ole Eskil Moan med 247 og Ronny Sandmo som sluttet på 243 poeng. Svein By vant kl. 4 med 239 poeng.


Resultater
05.12.09By leder pulje 1 i serieskytinga
Joachim Bårdli Forfot (245), Ronny Sandmo (239) og Ole Eskil Moan (250) vant også runde 2 i Fosenserien. De økte med 5 poeng fra forrige uke og vant med 734 poeng. Laget står med 12 poeng etter to runder. Det samme gjør Bjugn 1 (pulje 3) og Sørfjorden 3 (pulje 5).

Puljeresultater
Tabeller etter 2. runde
28.11.09Sakspapirer til ombudsmøtet
Ombudsmøte i Fosen Skyttersamlag holdes i skytterhuset til Sørfjorden Skytterlag på Haugamyra torsdag 03.12.09 kl. 19.00. Under er det laget lenke til vedlegg angående saker som tas opp på møtet.

Valg på  Skyttertinget 2010
Statutter for Fosenkarusellen bane
26.11.09
Fosenserien innendørs
1. runde er avviklet, og det ble seier til By i pulje 1. Joachim Bårdli Forfot, Ronny Sandmo og Ole Eskil Moan fikk 729 poeng og vant en klar seier foran Rissa som oppnådde 720,4 poeng.

Resultater individuelt etter 1. runde
Tabeller og resultater 1. runde
26.11.09Innendørssesongen er i gang
Ronny Sandmo og Ole Eskil Moan har vært ute på en runde i Nord-Trøndelag og skutt flere stevner i helga. Resultatene ble gode:

Ronny 230, 239 og 240
Ole Eskil  249, 249 og 250

Med disse resultatene står Ole Eskil øverst på listene i kl. ER  fra alle tre stevnene.

Egge
Namdalseid/Lyngen
Stjørdal

22.11.09Ombudsmøte i Fosen skyttersamlag
Ombudsmøte i Fosen Skyttersamlag holdes i skytterhuset til Sørfjorden Skytterlag på Haugamyra torsdag 03.12.09 kl. 19.00. Skytterlagene tilsluttet Fosen Skyttersamlag inviteres til å møte med inntil det antall ombud som laget har rett til i forhold til medlemstall, slik det er beskrevet i Skytterboka.
Alle lag har møteplikt.
Sakliste
15.11.09Serieskyting innendørs
Serieskytinga innendørs starter tirsdag 17. november for By skytterlag sitt vedkommende. Vi skyter i pulje 1 og møter Rissa 5, Rissa 7, Sørfjorden 1 og Ørlendingen 1. Første runde arrangeres i Rissahallen. By har hjemmekamp i Åfjordhallen onsdag 27. januar.

Oppsett for alle puljer
Resultatskjema
Respittabell
Organisering

11.11.09Årsmøte 6. november 2009
Årsmøte  i  By skytterlag holdes i skytterhuset fredag 6 / 11-  09. kl 19.30. Innkomne saker må være styret i hende innen 1/ 11- 09.  På e-mail  herlaugs@broadpark.no
Vel møtt.
Styret
22.10.09
Terminliste for Trønderkretsen
 Her kommer lista over neste sesongs skyestevner i Trønderkretsen.

Terminliste Trønderkretsen 2010
21.10.09Finale i Fosen-serien
God innsats av våre ungdommer i finalen på årets Fosen-serie. De skjøt gode resultater alle tre og ble knepent slått av Bjugn. Kun to poeng skilte de to lagene. Bjugn vant med 731 poeng (Håkon Eidsvik 238, Erik Næbb 245, Monika Pettersen 248) og By sluttet på 729 poeng (Ronny Sandmo 240, Joachim Bårdli Forfot 242, Ole Eskil Moan 247). Sørfjorden fikk 708 poeng og ble nummer tre.
Vanvik vant finalen på 200m og her hadde Frode Stølen beste resultat med 346poeng.

Viser til vedlagte resultatliste med kommentarer fra samlaget v/Kjell Lillemo.
18.08.09Fosen skyttersamlag - orientering til lagene
1. Minner om at Årsmeldinga må leveres innen 01.11.09

2. Ombudsmøtet er bestemt avholdt torsdag  03.12.09  kl.19.00 på Sørfjorden Skytterlags bane.  Saker som ønskes behandlet må være styret i hende innen 01.11.09

3.    Det vil også i år bli arrangert innendørs serie. Lagene består av 3 mann og skytterlagene kan melde på så mange lag de ønsker. 1.runde vil bli avholdt i uke 47. Det blir avholdt 2 runder før jul og 3 runder etter jul.
(se  vedlegg ang. organiseringa av serien.)

Påmelding sendes på mail: fosen@samlag.no eller pr.tlf. 90 52 95 13 (Kristin)  innen 01.11.09.

Organisering av innendørsserienEllen Stjern kretsmester i Nordre-Fosen
Svein By ledet før omgangen med 238 poeng, men lyktes ikke med omgangen og ramlet litt ned på resultatlista. Ellen Stjern vant med 336 poeng etter 100 på omgangen. Håvard Moen fulgte på andreplass to poeng bak, og Herlaug Stjern tok tredjeplassen med 333. Ole Eskil Moen sikret seg et nytt mesterskap og vant ER med 349 poeng. Joachim Bårdli Forfot kom nærmest med 345 poeng (247 før finalen). Ola Daniel Vingen ble kretsmester i kl. R. Han hadde 331 poeng.  Ole Magnus Årbogen hadde med 226 poeng det beste resultatet i ASP. I V55 vant Bjarne Breivold med 342 foran Asbjørn Hårstad som hadde 337. Her ledet Asbjørn med 244 poeng før omgangen. Bjarne lå ett poeng bak. Flott skyting av Asbjørn og Bjarne. Tormod Haltstrand vant V65 med 347 poeng - også det et flott resultat.
Resultater
16.08.09´


Ole Eskil Moan Nordenfjeldsmester i ER
Med 350 poeng og 28 innertiere satte Ole Eskil Moan ny personlig rekord og vant ER på Nordenfjeldsstevnet i helga. Tre skyttere skjøt fullt hus, men Ole Eskil vant altså på flest sentrum. Lars Guldseth, Selbu og Anja N Rønningsgrind, Byneset skjøt begge fantastiske 350 poeng, men måtte se Ole Eskil foran seg på lista. Det er tross alt ikke så enkelt å slå 35 blinker med 28 av dem i innertieren. Vi gratulerer !

Resultatliste
31.08.09Finale i Fosenserien
Finalen arrangeres i Sørfjorden 18.08-2009 kl. 18:00.
 
Til finalen går følgende lag:
100m: Bjugn, By skytterlag, Sørfjorden 1
200/300m: Ørlendingen 1, Vanvik, Sørdalen.
15.08.09Ole Eskil Moan best i dugleiksmerkeskytinga
Ole Eskil Moan vant skytinga om dugleiksmerkepokalen. Han skjøt 243 poeng og vant på rangering foran Svein By.  Roar Forfot ble nummer tre med 242.

Resultatliste
Tidligere pokalvinnere
28.08.09Svein By ble lagsmester
Svein By vant lagsmesterskapet ganske klart med 337 poeng. Ellen Stjern og Herlaug Stjern sluttet på 332 poeng.  Ellen ble rangert best av de to og ble nummer to i lagsmesterkapet. Ole Eskil Moan skjøt nok et toppresultat og ble lagsmester i ER med 350 poeng. Det var godt oppmøte - hele 20 skyttere deltok. I morgen arrangerer Herfjord skytterlag kretsmesterskap.Lagsmestre:

Kl. 3-5: Svein By 337
Kl 1:Lars Bårdli 246
Kl. V55: Odd Hårstad 333
Kl. V65: Torbjørn Forfot 338
Kl. ER:Ole Eskil Moan 350
Kl.ASP: Ole Magnus Årbogen 228

Resultater
Vandrepokal

15.08.09Midt Norsk Cup 2009
På sidene til Uttrøndelag skyttersamlag er det lagt ut en uoffisiell sammenlagtliste for MNC. Lista viser at Ole Eskil Moan har vunnet kl. ER, Håvard Moen har blitt nr. 3 i kl. 4 og Roar Forfot nr. 7 i kl 5. Det tas forbehold om at resultatene bekreftes.

Se øvrige resultater på den uoffisielle lista.
23.08.09Landsdelskretsstevnet bane
Ole Eskil Moan er tatt ut Fosen skyttersamlag sitt lag til lagkonkurransen for rek/jun på landsdelskretsstevnet som arrangeres på Levanger 21. - 23.august.
Laguttak
14.08.09Ole Eskil Moan nr. 2 på landsdelskretsstevnet
Ole Eskil Moan skjøt 250 poeng med 20 innertiere i årets landsdelskretsstevne på Levanger, og inntok skive 1 i finalen. Til høyre for seg hadde han Ole Gunnar Øien, Byneset som hadde 19 innertiere. 250 poeng hadde også Ola Edvard Haugen, Stordalen på skive 3. Både Ole Eskil og Ole Gunnar klarte 100 på omgangen, men Ole Gunnar hadde 7 innertiere mot Ole Eskils 5. Dermed ble det en andreplass på Ole Eskil i årets "Trønderstevne" -  350 poeng og strålende skyting ! Både Ronny Sandmo og Joachim Bårdli Forfot skjøt 243 poeng. Gode prestasjoner, men noen poeng for lite til finale. Ole Eskil deltok også for Fosen i lagskytinga. Det ble 100 poeng på 10-skudden der også. Laget fikk til slutt 397 poeng og ble nummer to slått av Uttrøndelag med 2 innertiere.

Roar Forfot gjorde også en strålende innsats i helga. Han skjøt 243 poeng i innledende runde og fullførte med 99 poeng på omgangen. Dette resulterte i en delt 10. plass totalt i mesterskapet for kl. 3-5. God skyting også av Håvard Moen som åpnet med 147 poeng på 15-skudden. Med 92 på grunnlaget ble det 239 poeng. Håvard skjøt 95 på omgangen og endte på 334 poeng. Sigurd Sollie, Nordre Skage ble mester med 346 poeng. Tore Veie og Hans Bakken fulgte på de neste plassene, begge med 344 poeng.

Torbjørn Forfot ble nummer 24 på 25-skudden i kl. V65 med 244 poeng.

Resultater
23.08.09Håvar Engen sluttet på 37 treff
Det ble ikke helt full klaff på Håvar Engen i finalen i NM felt. Han fikk 8/4 treff og sluttet på 37/4. Det var 3 treff fra medalje som er det store målet for mange som deltar i finaler på landsskytterstevnet. Likevel flott innsats i feltrunden av Håvar.

Resultatliste
08.08.09


99 på omgangen for Ole Eskil
Ole Eskil skjøt 99 med 4 sentrumstiere i finalen på Evje. 27 av de 64 skytterne som hadde 250 poeng, skjøt 100 poeng på omgangen. To av disse skjøt 100 med 10 sentrum og måtte ut i omskyting om tittelen.  Vegard Engen Skogly, Asker hadde 100 med 9 innertiere i omskytinga og vant foran skytteren på skive 1, Morgan Lindheim fra Drangedal. Ole Eskil sluttet altså på 349 poeng - det samme gjorde Erik Næbb fra Bjugn. Gratulerer med strålende innsats !

Resultatliste
06.08.09Finalen for ER starter 17.30
Eldre rekrutt starter med finaleskyting kl. 17.30 og ikke 18.30 som vi har skrevet tidligere på nettsida. Arrangøren har oppgitt 18.30 som starttidspunkt, men på oppropslitene er dette korrigert til 17.30. I følge disse listene skal Ole Eskil skyte i lag 2, skive 9 med opprop 17.30 og skytetid 17.50. Med 64 skyttere som har utgangspunkt 250 poeng, kommer dette garantert til å bli spennede.

Oppropslister
Følg skivene live
06.08.09
Feltfinale på Espen By Dyrendahl
Hele 94 skyttere i kl. ER har skutt 30 treff på felten, og Espen By Dyrendahl er en av dem. Han fullførte runden med 30/26 og ligger som nr. 38. Strålende innsats også av Joachim Bårdli Forfot som mistet kun ett treff og sluttet på 29/22. Ole Eskil Moan er ikke helt fornøyd med sine 28/13, men for hans del er det finalen i morgen som teller. Vi ønsker Espen og Ole Eskil lykke til med finaleskuddene !
Roar Forfot var i aksjon på banen i dag, men er nok ikke fornøyd med 232 poeng.
100 på topp feltskyting ER
05.08.09Hard konkurranse i Eldre rekrutt
Det viser seg at det er hele 64 skyttere med fullt hus i kl. ER. Konkurransen er så hard at ikke en gang alle med 250 poeng får stort standardbeger. Grensa går på 250 poeng og 15 sentrum. Ole Eskil er over denne streken og får med seg et stort sølvbeger hjem. Han skal ha skive 9 i lag nummer 2 i finalen for ER. Se oppropslista. Finalen går av stabelen torsdag 6. august kl. 17.30, og da er alle muligheter åpne. Samtlige skyttere med 250 poeng stiller likt. Det er resultatet på finaleomgangen som avgjør den endelige plasseringa.  I kl. V55 har det vært baneskyting i dag, og Asbjørn Hårstad og Bjarne Breivold fikk henholdsvis 233 og 236 poeng. Roar Forfot har skutt felt uten de helt store resultatene (50  22/13  16  20.07) . Lars Erik Bårdli har også vært ute i felten i dag og fikk 53 på  minne,  21/ 6 på felten og 11 på stang. I morgen skal kl.4 med Håvar Engen og Håvard Moen skyte bane, og Ingrid Moen skal ut tidlig på morgenen nok en gang for å gå feltløypa.
03.08.09Solid skyting av ungdommene fra Fosen
Erik Næbb åpnet med 100 poeng i samlagskonkurransen, og Ole Eskil fulgte opp med 100 også han på den andre etappen. Nina Sagmyr var første junior i ilden på den tredje etappen og skjøt 97 poeng. Dette gav Fosen skive 18 på ankeretappen. Knut Andreas Nordsether skjøt alle sine ti skudd inne i tierringen  og sørget for at Fosen avanserte til en 14. plass totalt. 397 poeng - et glimrende resultat og vel gjennomført av alle fire !
Resultatliste
04.08.09Mange skyttere med 250 poeng i ER
47 av skyttere i kl. ER klarte 250 poeng på banen i dag. Av disse er Ole Eskil rangert på en delt 22. plass. Alle muligheter er likevel åpne i finalen som skal skytes torsdag 6. august kl. 18.30. Før den tid skal Ole Eskil være med på Fosens lag i samlagskonkurransen. Den starter tirsdag 4. august kl. 16.00. Håvard Moen har gjort sine saker bra i feltløypa i dag. Han har gode resultater i alle disipliner med 56 på minneskytinga, 25/12 i felt, 16 på stang og 16,12 i felthurtigskytinga. Håvar Engen mistet kun ett treff på felten og sluttet på 29/14. Han hadde 58 poeng i minneskytinga, 16 på stang og 13,27 i felthurtig. Begerlistene er ennå ikke lagt ut, men begge disse får nok med seg flere premier fra felten. Ingrid Moen fikk lite standardbeger for 226 på bane i kl. 3.
02.08.09245 poeng på Joachim Bårdli Forfot
Flott innsats også av Joachim. Han var ikke helt innskutt fra starten, og begynte med 9-ere under på prøveskuddene. Han skrudde seg godt inn før den første serien, men kom likevel litt lavt. Det ble 147 på klassen med seriene 49-48 og 50. Med to niere på 10-skudden sluttet Joachim på 245 poeng. Et flott resultat ! Det holder kanskje ikke til finaleskyting, men det kommer en ny sjanse onsdag. Da er det feltskyting for ER. Espen By Dyrendahl skjøt i samme laget som Joachim og sluttet på 248 poeng etter å ha skutt en 10-skudd til 100 poeng med 9 sentrum !
02.08.09Heis flagget - Ole Eskil klarte 250 !
Ole Eskil har klart det han skulle på LS Evje 2009 - nemlig å skyte 25 tiere ! Det er en kjempeprestasjon å skyte 250 poeng på et vanlig stevne - å klare det på landsskytterstevnet, er enestående ! Han skjøt "trygge" 50 serier på 15-skudden. Ikke helt i sentrum, men klart innenfor. Litt skjev til venstre og litt høy. På prøveskuddene før de siste 10 skuddene, korrigerte han seg helt inn i sentrum av skiva og var meget godt innskutt. Så ble det også 100 poeng med 7 sentrumstiere. Det siste skuddet gjorde at vi skvatt litt i stolen. Det ble en 10,0 opp til venstre, men tier er tier ! Gratulerer og lykke til i finalen. Nå gjør vi oss klar for Joachim Bårdli Forfot som skyter i neste lag.
02.08.09Håvar Engen med 29 på felten
Håvar Engen mistet ett treff på "stripa", men fylte alle de andre holdene og har dermed 29 treff i NM felt. I skrivende stund er han på en delt fjerdeplass med det resultatet. Foreløpig leder Morten Svendsen, Rælingen med 30/14 treff. Det er ikke første gang Håvar skyter godt i felten på landsskytterstevnet. Han har vunnet 30-skudden i norgesmesterskapet og har aksje i Forsvarsministerens vandrepokal. Dette skjedde i Målselv, og det var en stor opplevelse for oss var tilstede å ha en skytter fra By helt i teten. Den gang lyktes ikke Håvar helt i finalen, men med 29 treff får han en ny sjanse til å skyte en god feltfinale i årets NM. Håvar har også skutt 58 poeng i minneskytinga.
Tidlig i morgentimene skjøt Ingrid Moen 226 poeng på bane. Hun er med det nr. 10 i kampen om prinsessetittelen. Her toppes lista av Linda Klein, Sande med 239 poeng, men det vil nok komme mange over denne summen når de beste baneskytterne skal i aksjon tirsdag og onsdag.
02.08.09LS Evje 2009 er i gang
Lars Erik Bårdli har gjort ferdig sine skudd på bane. Han skjøt 244 poeng og er nr. 14 i kl. 1. Han får stort standardbeger i sølv for denne prestasjonen. Se resultatlista. Asbjørn Hårstad har gått feltrunden i dag, og får minnemedalje for sine 55 poeng. Det er for øvrig Kjell Kristian Rikes minnemedalje som deles ut på denne skytinga i år.  I morgen er det grunn til å følge med på dataskjermen. Sent på ettermiddagen skal Ole Eskil Moan og Joachim Bårdli Forfot i aksjon på 100m. De skyter i lag 24 og 25 med opprop for lag 24 kl. 16.55. Du kan følge skivene deres live her. Ingrid Moen skal også skyte bane, og hun har opprop kl. 08.10. Kl. 4 skyter felt i morgen, og der setter vi vår lit til Håvard Moen og Håvar Engen.

01.08.09Stillingen i MNC etter 5 runder
Etter 5 runder i MNC har skyttere fra By plassert seg høyt opp på resultatlista:

Ole Eskil Moan nr. 1 kl. ER
Joachim Bårdli Forfot nr. 12 i kl. ER
Håvard Moen nr. 4 i kl. 4
Roar Forfot nr. 6 i kl. 5
Torbjørn Forfot nr. 10 i V65

Siste stevnet arrangeres i Soknedal 14. og 15. august. De 5 beste av 6 MNC-stevner teller sammenlagt.
Resultatliste
28.07.09To andreplasser til Joachim Bårdli Forfot
Joachim Bårdli Forfot gjorde det godt i skytestevnene i Snillfjord og Lensvik/Selven i helga. I Terje Bergs minnestevne i Snillfjord åpnet han med 149 på 15-skudden. På 10-skudden ble det 94 poeng, men med 99 på omgangen slutten han på 342 poeng. Dette holdt til en andreplass bak Ola Mogstad Strand, Øvre Surnadal som vant ER med 345 poeng. I Furumostevnet skjøt Joachim 245. 99 poeng på omgangen resulterte i 344 poeng. Ola M. Strand vant også dette stevnet, denne gang med 347 poeng. Joachim ble nummer to. Roar Forfot ble nr. 12 i Snillfjord med 337 (241 før omgang). Tore Veie satte ny banerekord og vant stevnet med 349 poeng.

Furumostevnet, Lensvik/Selven
Terje Bergs minnestevne, Snillfjord
27.07.09LS Evje 2009
Nå er skytetidene på årets landsskytterstevne klare:
Les mer på sidene til DFS.

NRK sender mer enn 10 timer fra Landsskytterstevnet. Les mer26.07.09
Ellen Stjern vant Åfjordsstevnet
Ellen Stjern har ikke skutt så mye denne sesongen, men har ikke glemt gamle kunster. Hun vant Åfjordsstevnet i Sørdalen i helga med 338 poeng. Roar Forfot kom nærmest med 337 poeng. Ole Eskil Moan viste nok en gang at det ikke er noe i veien med skyteformen. Han ble Åfjordmester med 250 poeng. I V55 noterte Odd Hårstad seg for et godt resultat. Han skjøt 241 poeng og ble Åfjordsmester med 333 poeng etter en omgang på 92 poeng. Tormod Haltstrand vant klasse V65 med 246 poeng. Her hadde Peder Forfot 248 poeng, men Peder skyter for Sørfjorden skytterlag og deltar ikke i Åfjordsmesterskapet. Vi gratulerer med flotte resultat !
Resultater
26.07.09Skytehelg i Namdalen og Inntrøndelag
Ole Eskil Moan og Håvard Moen har vært ute på en rundtur til Kvam, Harran og Høylandet denne helga, og de har levert svært gode skyteresultater. Ole Eskil skjøt 350 poeng med 26 innertiere i Harran. Han vant selvsagt klasse ER med det imponerende resultatet. Håvard Moen sluttet på 332 poeng. Han hadde tredje beste resultat på 15skudden i kl. 4 med seriene 50-47-47. Ole Eskil vant klassen sin også i Kvam - denne gang med 249 poeng. På Høylandet ble det en andreplass med 347 poeng. Her skjøt Håvard Moen 336 poeng og ble nummer 6 i kl. 4.

Resultater Harran
Resultater Høylandet
26.07.09Ole Eskil Moan skjøt 350 i Stadsbygd
Fullt hus for Ole Eskil Moan i det avsluttende stevnet i Fosenkarusellen. Det ble 350 poeng - 35 tiere og derav 23 sentrum. Gratulerer ! Roar Forfot ble nr. 3 i kl. 3-5 etter å ha skutt 330 poeng.
Resultatliste
19.07.09
Svein By og Roar Forfot pokalvinnere
Roar Forfot var best i skytinga om Damenes pokal. Han vant med 286 poeng foran Håvard Moen, 284, og Odd Hårstad 283 poeng. Svein By vant aksje i prestasjonspokalen.
Resultat Damenes pokal
Tidligere vinnere Damenes pokal
Resultat Prestasjonspokalen
22.07.09FK 4. runde Bjugn
Tore Veie overbeviste i Bjugn med 348 poeng og en soleklar stevneseier. Roar Forfot ble best av våre seniore. Han skjøt 332 poeng og ble nr. 11. Asbjørn Hårstad leverte god skyting i V55 og ble nr. 2 med 337 poeng. Klassen ble vunnet av Tore Reksterberg, 344 poeng. I ER fikk Ole Eskil Moan 347 poeng og en tredjeplass. Her vant Erik Næbb med 350 poeng.
Resultatliste
19.07.09Sosialt samvær under LS Evje
Onsdag 5.august innbyr samlaget til sosialt samvær på Nesset camping kl.19.00 (med værforbehold. ) Det vil bli servert pizza. Ta med stol og godt humør.
Alle (både store og små) er hjertelig velkommen til en hyggelig kveld med mye skytterprat.
07.07.09Ole Eskil Moan tok sølv i Midt-Nordisk


Bildet:  t.v. Ole Gunnar Øien nr. 3, Ole Eskil Moan nr. 2,  t.h. vinneren Lars Emil Haugen, Stordalen. Ole Eskil og Ole Gunnar skyter i ER, mens Lars Emil Haugen er junior.

Imponerende skyting av Ole Eskil i Midt-Nordisk landsdelsmatch. Han kvalifiserte seg til finale i rek/jun med 349 poeng. I finalen fikk de seks beste skytterne i alle rekrutteringsklassene delta. Rekrutten Thomas Sollihaug fra Mostadmark skjøt 350 poeng og inntok skive 1. Han var den eneste som klarte fullt hus. De øvrige i finalen hadde 349 poeng, og Ole Eskil la seg ned på skive 5. Det ble skutt en såkalt svensk finale med fem skudd i serie først, og deretter fem enkle skudd liggende. Ole Eskil skjøt en glimrende finale. Han hadde 50 på første serien. Her ble det ikke full uttelling på antall sentrumstiere fordi serien sto litt høyt. Dette korrigerte han til de fem enkle skuddene, og det var en sann fryd å følge anvisningen på skive 5. Fem strake innertiere - gode innertiere. Dermed skjøt Ole Eskil seg opp til sølv medalje i mesterskapet for R/J. Vi gratulerer med strålende innsats !

Resultatsider05.07.09Odd Hårstad vant i Hofstaddalen
Odd Hårstad vant vandrepokalen satt opp av Pay & Brinck for andre gang i helga. Han toppet med 338,8 poeng etter respit og vant foran John Arthur Skogås.

Resultater


05.07.09


Lagskyting på landsskytterstevnet
Ole Eskil Moan er tatt ut på Fosen sitt lag i lagskytinga på Evje. De andre som skal representere Fosen, er Erik Næbb, Bjugn, Nina Sagmyr og Knut A. Nordsether, Sørfjorden.

Laguttak
17.07.095 av 5 mulige for Ole Eskil Moan

Ole Eskil Moan har deltatt på fem stevner i helga og vunnet kl. ER i alle sammen. Beste resultat hadde han i Vanvikan med 350 poeng og 24 innertiere. I Steinkjer vant han klassen med 349 poeng.

I Vanvik skjøt Joachim Bårdli Forfot 346 poeng. Torbjørn Forfot vant V65 i Rissa med 343 poeng. Svein By ble nr. 4 i Sørfjorden med 340 poeng og Roar Forfot nr. 5 med 338. Det er lagt ut resultater fra noen av stevnene som er arrangert i helga (klikk på resultater). Resten blir lagt ut etter hvert som vi får tilsendt lister.

28.06.09Håvar Engen vant St. Hans-kruset
Håvar Engen var den eneste som klarte å skyte seks blinker på skytinga St. Hansaften.  Asbjørn Hårstad og Roar Forfot nøyde seg med en nier og sluttet på 59 poeng. Håvar har vunnet denne skytinga en gang tidligere - tilbake i 1981. I år fikk han vandrepokalen fra sin søster, Synnøve Engen som vant i fjor.

Resultatliste
Tidligere pokalvinnere
24.06.09Åfjordsstevnet utsatt
Sørdalen skytterlag melder at  Åfjordstevnet blir arrangert søndag 26. juli.
25.06.09
Vårkarusellen - 4. runde Herfjord
Mye flott skyting i 4. runde av vårkarusellen for rek/jun. Ole Magnus Årbogen topper blant aspirantene. Han har også flest poeng sammenlagt. Ole Eskil Moan skjøt 249 og vant eldre rekrutt i den siste runden og sammenlagt. I rekuttklassen vant Jonas Amundal 4. runde i Herfjord. Han ble også best sammenlagt, ett poeng foran Joakim G. Karlsen.

Resultatliste


17.06.09Hans Bakken ble samlagsmester 2009

Hans Bakken lå på skive en i finalen på årets samlagsstevne og hadde en klar ledelse med sine 245 poeng. Det var heller ingen som klarte å nærme seg Hans i finalen. Han skjøt 99 poeng på omgangen og ble samlagsmester med klar margin. Frode Stølen, Per Joahn Gjølga og Trine Moen hadde alle 242 poeng før finalen. Beste omgang av disse hadde Frode Stølen som skjøt 99 og ble nummer to i mesterskapet med 341 poeng. Trine Moen fullførte med 98 poeng og ble nummer tre i mesterskapet. Hun var også helt suveren i mesterskapet blant kvinnene.

Håvar Engen ble beste senior fra By. Han skjøt meget godt og endte på femteplass med 337 poeng.

Resultatliste
Resultatweb
13.06.09Bilder fra samlagsstevnet.
Lagt ut litt over 30 bilder. 
Billedalbum
15.06.09Trippel for Ole Eskil Moan i ER
Ole Eskil Moan er trippel samlagsmester dette året! Han har vunnet både innendørs, feltmesterskapet og nå i dag på bane. Ole Eskil lå på skive to i eldre rekrutt før finalen. Erik Næbb, Ole Eskil og Espen By Dyrendahl hadde 249 poeng som utgangspunkt og Erik Næbb fikk skive en fordi han hadde flest innertiere. Det var imidlertid  Espen og Ole Eskil som skjøt best i omgangen Begge klarte fullt hus, men Ole Eskil trakk det lengste strået med 6 sentrumstiere mot Espen tre sentrum.

13.06.09
Hjemmeserier i lagskytinga på 200m

 

Så ble det seier til By på hjemmebane! Ingrid Moen sørget for en god åpning på første etappe med 94 poeng. Ketil By økte med ett poeng og sendte By opp i klar ledelse etter to runder. Svein By viste gamle kunster og skjøt hele 97 poeng. Dermed kunne Håvard Moen innta skive en på ankeretappen. Han var ikke snauere enn at han satte punktum med 96 poeng. Klar seier til By skytterlag med en god poengsum - 382 poeng !

13.06.09

Nina Sagmyr samlagsmester i kl. junior
Monica Pettersen og Nina Sagmyr lå likt før finalen. 249 poeng hadde de begge to,  og Monica ble tildelt skive en etter rangering på innertiere. Nina Sagmyr var ikke helt fornøyd med omgangen sin, men anvisninga viste 100 poeng og god samling. Monica Pettersen skjøt også en flott omgang med tett samling, men måtte tåle en 9-er på det aller siste skuddet. Nina Sagmyr vant dermed jenteoppgjøret i klasse junior !

13.06.09
Einar Olai Dahlen samlagsmester kl. rekutt

Einar Olai Dahlen ble samlagsmester i klasse rekutt med 239 poeng på hovedskytinga og 95 på omgangen. Han vant foran Hege Elisabeth Flataunet og Arild Dyrendahl.

Alle tre representerer Rissa skytterlag !
13.06.09Tormod Haltstrand samlagsmester i V65
Tormod Haltstrand skjøt seg opp fra skive fem og slo Knut H. Schancke som hadde skive en i finalen.  Tormod hadde 244 fra hovedskytinga og skjøt 99 med åtte sentrum på omgangen. Knut H. Schancke hadde 245 og ledet med ett poeng, men med 98 på omgangen havnet han likt med Haltstrand og måtte se seg slått på færre innertiere ! Tore Reksterberg skjøt 345 og vant oppskriftsmessig mesterskapet i V55. Albert Aronsen ble samlagsmester i V73 med 339 poeng. Dagfinn Svenning vant Normakruset.
13.06.09Knepen seier til Sørfjord i lagskyting for R/J
Nina Sagmyr sikret seier i lagskytinga til Sørfjorden med så knapp margin som mulig. Både Sørfjord og Bjugn skjøt til 295 poeng, men Sørfjorden hadde en innertier mer enn Bjugn. På laget til Sørfjorden skjøt også Knut Andreas Nordsether og Håkon Steen.

13.06.09
Ørlendingen vant lagskytinga for veteraner
Ørlendingen og Herfjord skytterlag hadde samme poengsum etter at to skyttere hadde skutt. Begge hadde 197 med serier på 100 og 97. poeng. Tore Reksterberg var ankermann for Ørlendingen og ble for sterk for Herfjords Tore Olav Moen. Reksterberg skjøt 100 poeng og Ørlendingen vant med en veldig sterk poengsum.  Narve Nesset og Knut Hermann Schancke skjøt på de to første etappene på Ørlendingens lag.
13.06.09


Oppdaterte resultater fra samlagsstevnet
Nå kan du se hvordan skytterne har prestert på årets samlagsstevne fram til og med fredag kveld. Hovedskytinga fortsetter i morgen med de første lagene kl. halv 10. Lagskytingene starter etter planen  kl. 12.15. Etter at det er kåret vinnere i lagskyting både på 100m og 200m, blir det finaleskyting.

Resultatweb
Veiledende tidsplan

12.06.09242 poeng og årsbeste av Trine Moen


Trine Moen knallet til med 242 poeng på årets samlagsstevne og presterte årsbeste. Hun forteller at det har vært lite tid til trening denne våren. Trine er russ og har vært opptatt med eksamen. Av den grunn var hun strålende fornøyd med seriene 50 - 46 - 48 - 98.

Trine leder foreløpig klart i mesterskapet blant jentene. Hun topper også lista totalt sammen med Per Johan Gjølga som også skjøt 242 poeng fredag kveld. Per Johan er rangert først med flere innertiere.

12.06.09Ole Eskil i angrepsposisjon
Ole Eskil Moan skjøt 249 poeng torsdag kveld, og nå i kveld kopierte Erik Næbb dette resultatet. Erik har flere innertiere enn Ole Eskil og ligger foreløpig best an av de to. Håkon Eidsvik (247), Thomas Bakøy Sunde (246) og Joachim Bårdli Forfot følger på de neste plassene. Det blir helst sikkert et spennende oppgjør også i denne klassen.

Arne Olai Dahlen leder rekruttklassen med 239 poeng, og Geir Arne Brandhaug har lagt seg øverst i juniorklassen med 244 poeng.

12.06.09Flott skyting i veteranklassene


I V55 har Tore Reksterberg tatt en solid ledelse med 247 poeng.  Ole Brandhaug ligger nærmest med 242 poeng.

I V65 ligger det an til å bli en triller i avslutninga. Etter fredagens skyting har hele tre skyttere 245 poeng. Knut Hermann Schancke, Narve Nesset og Oddvar Rathe har alle 245 poeng med henholdsvis 10, 9 og 8 innertiere.

Glimrende skyting også av Oddvar Eide som skjøt 246 poeng i V73.

12.06.09Flott skyting av Ingrid Moen


Ingrid Moen følger spent med på anvisningen etter å ha skutt 142 poeng på 15-skudden. Hun skjøt i det første laget fredag kveld og leverte flott skyting. Hun hadde seriene 49 - 46- 47 på klassen og fulgte opp med 93 på grunnlaget. Det ble en 7-er på det første skuddet stående på grunnlaget, men likevel et strålende resultat.

Ingrid ligger på tredjeplass blant seniorene etter at skytingen er avsluttet fredag kveld. Drøyt tredve skyttere skal skyte på 200m lørdag formiddag.

12.06.09Samlagsstevnet er i gang

Da har de første skytterne avgitt sine skudd på årets samlagsstevne. Ole Eskil Moan har tatt teten i klasse ER med 249 poeng. Han har fire poengs ledelse på Joachim Bårdli Forfot som skjøt 245 poeng. Oddvar Rathe leder V65 med 245 poeng. Resultater fra torsdagens skyting finner du her.
11.06.09
Klart for samlagsstevne 2009
Da håper vi at det meste er på stell - torsdag 11. juni braker det løs. Det er innledende skyting torsdag til lørdag med lagskytinger og finaler på lørdag.

Veiledende tidsplan finner du her.

Vi legger ut resultater underveis i stevnet her.
Satser på å oppdatere torsdag og fredag kveld.  Vi skal også prøve å oppdatere litt underveis lørdag.

10.06.09

Den Norske Skyttermedalje
Ole Eskil Moan fortsetter med toppskyting. Da Bjugn arrangerte skyting om Den Norske Skyttermedalje, vant han ER med 349 poeng. Espen Dyrendahl var nærmest med 346. Torbjørn Forfot vant kl. V65 med 341 poeng. Roar Forfot var beste skytter fra By blant seniorene. Han ble nummer 7 med 287 poeng (av 300 poeng). Tore Veie vant klart med 297 poeng. God innsats også av Emil Eide Stjern med 277 og Ingrid Moen, 271.
Resultater
06.06.09


Svein By vant "Tiurleiken"
Det ble en knepen seier til Svein i skytinga om "Tiurleiken" - en vandrepokal satt opp av Harald Mørreaunet. Svein hadde 240,4 poeng og vant foran Roar Forfot med 240,0 og Ronny Sandmo 239 poeng.Klassevinnere
Klasse 4: 1. Svein By, 238
Klasse 5: 1. Roar Forfot, 240
Klasse V55: 1. Odd Hårstad, 238
Klasse ER:  1. Ronny Sandmo, 239
Resultater
Tidligere pokalvinnere
02.06.09Ole Eskil Moan skjøt 350
Ole Eskil skjøt fullt hus i Selbu og vant klasse ER. Før omgangen lå han på tredjeplass etter Ole Gunnar Øien og Anja Rønningsgrind, men ingen av de to klarte 100 i finalen. Det gjorde Ole Eskil og dermed henviste han de to skytterne fra Byneset til andre og tredjeplass. Vi gratulerer Ole Eskil med en plass i 350-klubben.  

Roar Forfot skjøt 242 poeng i Selbu, Håvard Moen 234, Torbjørn Forfot 243 og Joachim Bårdli Forfot 243. Ole Eskil Moan skjøt 349 poeng i et stevne i Tydal samme dag.

Resultatliste MNC Selbu
Resultater Tydalsstevnet
01.06.093. runde i Vårkarusellen
God deltakelse i 3. runde av vårkarusellen. Det deltok ialt 23 skyttere med hele 13 aspiranter. Det er lovende og gledelig. Ole Eskil Moan vant ER med 249 poeng, og Joakim Karlsen ble beste rekrutt med 233 poeng. De leder også sine klasser ganske klart etter at det er skutt tre stevner.Ole Magnus Årbogen har beste resultat sammenlagt av aspirantene.

Resultat 3. runde
Sammenlagt
27.05.09
Skogsløp med skyting
Tirsdag den 2. juni kl. 1900 blir det arrangert skogsløp med skyting på Haugamyran. De av dere som har lyst til å ta merket, må møte før kl. 1900. Skytingen er 2x 6 skudd liggende på elektroniske skiver, der skudd innenfor 8 er treff. Løypa er lett, og er ca. 1,5 km tilsammen. Ingen påmeldingsavgift. Lagene sørger for medaljer selv.

Sørfjorden skytterlag v/Kjell Lillemo
01.06.09Torbjørn Forfot tok Åfjord sparebanks pokal
Vi gratulerer Torbjørn Forfot med aksje i vandrepokalen satt opp av Åfjord sparebank. 249 poeng i V65 lar seg absolutt høre - det er et knallgodt resultat. Ryktene sier at grunnlaget for poengsummen ble lagt med steika aure fra Lysvatnet og molte til dessert...

Resultat
Tidligere pokalvinnere

23.05.091. runde i NC2009 på Østlandet 20. - 24. mai
Roar Forfot har skutt jevnt og godt i 1. runde av Norges Cupen. Beste resultat har han på Søndre Land med 339 poeng. I Lygnastevnet på Tingelstad ble det 338. Gjøvik og Brusveen skytterlag har finaleskyting  søndag, og Roar stiller med 239 poeng som utgangspunkt.

Resultater på NC-sidene
21.05.09Skytingens dag
Vi minner om at det er Skytingens dag lørdag 23. mai. Påmelding og oppmøte mellom kl. 11.00 og 14.00. Det arrangeres også skyting om Åfjord sparebanks pokal. Vel møtt til skyting på Kvennamyra !19.05.09
Petter Beversmarks pokal - Ole Eskil best
Ole Eskil skjøt like godt blink på alle sine skudd i skytinga om den flotte sølvpokalen satt opp av Petter Beversmark. 19 av de 25 blinkene satt i innertieren ! Vi gratulerer med glimrende skyting !

Bak Ole Eskil på resultatlista fulgte tre skyttere med 246 poeng; Tore Olav Moen, Herfjord, Joachim Bårdli Forfot og Svein By.
Klassevinnere:
ER: Ole Eskil Moan, By 250 poeng
V65: 1. Torbjørn Forfot, By 241
1: 1. Geir Tore Forfot, By 239
3: 1. Ingrid Moen, By 235,
4: 1. Svein By, 246
V55: 1. Tore Olav Moen, Herfjord 246,

Resultater
Tidligere vinnere av pokalen
19.05.09

MNC i Åsen
Det ble en tredjeplass på Ole Eskil Moan i Stokkmyrstevnet i Åsen denne helga. Ole Eskil skjøt 150 på 15-skudden og fikk to 9-ere på slutten av 10-skudden. 100 på omgangen ! Klassen ble vunnet av Ingrid Haave Avelsgård, Skjelstadmark med 350 poeng. Roar Forfot skjøt 338 og ble nummer 12. Jørgen Andersen vant stevnet med gode 348 poeng.
Markabygda arrangerte Marmorstevnet samme helg, og der oppnådde Håvard Moen en 3. plass i kl. 4 med resultatet 331. Roar Forfot ble nummer 11 med 339. Tore Veie skjøt 347 og vant stevnet. Ole Eskil ble nummer 5 i eldre rekrutt med 338 poeng.
Resultater på Aasen skytterlag sin side.
Resultater fra Marmorstevnet i Markabygda
16.05.09Jaktfelt på By
2. runde i jaktkarusellen ble arrangert på By 16. mai. Beste resultat hadde Torkel Johannessen, Stjørna JFF med 131. Deretter fulgte Kåre Haugen, Stjørna JFF 121, og  Øystein Haugsnes, Åfjord JFF 117.


Klassevinnere:
Klasse B: 1. Bjørnar Olsen, Statsbygd JFF 107
Klasse D1: 1. Joachim B Forfot, By skytterlag 60
Klasse E1: 1. Kåre Haugen, Stjørna JFF 121
Klasse E2: 1. Jørgen Halvorsen, Stjørna JFF 107
Klasse F: 1. Tove Stjern, By skytterlag 76
Klasse JA: 1. Torkel Johannessen, Stjørna JFF 131
Klasse JB: 1. Øystein Haugsnes, Åfjord JFF 117
Klasse JC: 1. Jan H Nygård, Stjørna JFF 117

Resultatliste

16.05.09
Flott start på sesongen
Roar Forfot skjøt 340 poeng i Vanvik på det første stevnet i Fosenkarusellen. Stevnet ble vunnet av Elin Svendsen med 344 poeng, og 340 holdt til en 7. plass for Roar. Flott også av Torbjørn Forfot som ble nr. 2 i V65 med 245 poeng. Håvard Moen ble nr. 4 i klasse 4 med 233. Godt resultat ble det også på Ronny Sandmo som skjøt 237 i klasse eldre rekrutt.  Samme resultat hadde Odd Hårstad og Asbjørn Hårstad  i V55.

Resultatliste

14.05.09
Fosenserien er i gang
Laget fra By vant 1. runde som ble arrangert 12. mai i Bjugn. Johan Einar Hårstad, Joachim Bårdli Forfot og Ole Eskil Moan skjøt 727 poeng med 35 innertiere. Bjugn hadde samme poengsum, men måtte se seg slått med 4 innertiere. Beste resultat hadde Joachim Bårdli Forfot med 247 poeng. By skal ha hjemmekamp tirsdag 9. juni.
Resultat 1. runde
Oppsett 100m
Oppsett 200/300m

13.05.091. runde i Vårkarusellen
Det var godt oppmøte på den første runden av vårkarusellen for rek/jun. 18 skyttere avfyrte sine 25 konkurranseskudd, og Ole Eskil Moan plasserte alle innenfor tierringen. Han vant klasse eldre rekrutt med 250 poeng og 17 innertiere. Joachim Bårdli Forfot var ikke mye dårligere med sine 248 poeng og to 9,9 i sin serie.  Rikard Vingen vant klasse rekrutt med 225 poeng.
Resultater
Flere bilder.

07.05.09Vårkarusell 2009
Vårkarusell for rekrutteringsklassene starter torsdag 7. mai på By:

Torsdag 07. mai    By skytterlag   
Fredag 22 mai       Sørdalen sk.lag  
Tirsdag 26. mai     By skytterlag    
Tirsdag 16. juni    Herfjord sk.lag 
Påmelding kl. 17.30 - 18.30

Innbydelsen
03.05.09Superhelg for Ole Eskil Moan
I likhet med By arrangerer også Bjugn skytterlag sitt første banestevne hvert år 1. mai. Etter å ha vunnet pokalen på By, dro Ole Eskil til Bjugn og skjøt 347 poeng. Dette ga seier i klasse eldre rekrutt foran Erik Næbb, Bjugn som hadde 346 poeng.

Lørdag 2. mai var det skyting om vandrepokalen "Jorun Fagervolds Design".  Ole Eskil tok like godt med denne pokalen heim med 197 poeng. For øvrig hans andre aksje i pokalen. Gratulerer med storeslem denne helga !

Resultatliste Bjugn 1. mai
Pokalvinnere Jorun Fagervolds pokal
Resultatliste Jorun Fagervold Design

03.05.09
Ole Eskil vant skyting om Fosen Mek-pokalen
Ole Eskil Moan vant baneåpninga på By 1. mai. Det var skyting om vandrepokalen satt opp av Fosen Mekaniske Verksted, og Ole Eskil var best med 246 poeng, sikret seg sin første aksje i den fine sølvpokalen. Håvard Moen skjøt 242 poeng i klasse 4 og endte på samme poengsum med 4 poeng respitt, men ble rangert bak.Resultater
Tidligere pokalvinnere03.05.09Fosenserien på bane 2009
Fosen skyttersamlag inviterer alle lag innen samlaget til serieskyting,”Fosenserien”, i baneskyting 2009. Serien er som tidligere, for tremannslag. Det arrangeres både senior- og rekr/junior/veteran-serie. For 100m-serien kan både r,er,j,V65 og V73 skyte på det samme laget. Lagene vil bli delt inn i puljer på inntil 8 lag i hver pulje, alt etter hvor mange lag som melder seg på. Det skytes 3 runder på 3 utvalgte arenaer. Viser ellers til vedlagte regler for serien. Skytingene vil foregå i ukene 20,24 og 28. Finale i Sørfjorden tirsdag 18.08.09
Innbydelse
Regler 200m/300m
Regler 100m
Respitt- tabell
28.04.09Dugnadsarbeid
Rydding, snekkering, klargjøring av elektroniske skiver og datautstyr ! Det var vel fasiten den første dugnadskvelden. Det blir flere mandager med dugnad framover mot samlagsstevnet 12. og 13. juni. Neste mandag er det blant annet klart for litt beising.  Og så steker vi vafler til kaffen !

Flere bilder
27.04.09Knallstart på banesesongen
Ole Eskil Moan vant åpningsstevnet i Lånke med 349 poeng. Skuddet som havnet utenfor tieren, hadde verdien 9,9, så stort nærmere 350 poeng er det ikke mulig å komme. Han hadde 28 innertiere og  toppet listen i klasse eldre rekrutt. Skjelstadmark arrangerte Midt Norsk Cup i helga, og Ole Eskil skjøt 349 poeng der også. Et skudd så vidt utenfor tierringen (9,9) og 22 innertiere gav en tredjeplass.
Flott levert !
Resultater Skjelstadmark
Resultater Lånke

27.04.09Dugnad på banen
Medlemmer i By Skytterlag:
Skytterlaget er tildelt Samlagsstevnet på bane den 12.- 13. juni. I den forbindelse innbyr vi medlemmene til DUGNAD på skytebaneanlegget følgende mandager:
27/4 - 4/5 - 11/5 - 18/5 - 25/5 og 8/6. 
Oppmøte 1730.
Ta med godt humør!

Styret
26.04.09Håvard Mørreaunet Åfjordsmester i felt
Håvard Mørreaunet tilbake på toppen blant skytterne i Åfjord. Han skjøt 28/12 og slo alle i åfjordsstevnet som ble arrangert i Herfjord. Håvard Moen kom nærmest med 27/16 og Roar Forfot ble nr. 3 med 26/19 treff. Harald Storvik vant kl. V55 med 26/10. Flott plassering også for Ingrid Moen som skjøt 26/9. I klasse eldre rekrutt vant Ole Eskil Moan med et glimrende resultat - 30/24. Joachim Bårdli Forfot skjøt også fullt hus, men hadde færre innertreff (30/14). Torbjørn Forfot ble Åfjordsmester i V65 med 24/9.
Resultatliste
26.04.09
Fosenkarusellen sammenlagt
Samtlige fem stevner i Fosenkarusell felt 2009 er nå skutt.
Klassevise vinnere ble som følger:

R: Kristin Dyrendahl, Rissa
ER: Espen Dyrendahl, Rissa
J: Knut Andreas Nordsether, Sørfjorden
V73: Arvid Fiksdal, Sørfjorden
V65: Peder Forfot, Sørfjorden
V55: Tore Olav Moen, Herfjord

1: Are Ingebrigtsen, Ørlendingen
2: Kai Nordsether, Sørfjorden
3: Asbjørn Brandhaug, Sørfjorden
4: Ole Agnar Moen, Bjugn
5: Tore Veie, Rissa
2-5/V55: Tore Veie, Rissa
Lagkonkurransen ble vunnet av Rissa skytterlag.

Fullstendig resultatlisteOle Eskil Moan nest best på landsdelsstevnet
Flott innsats av Ole Eskil Moan og Joachim Bårdli Forfot. Begge kvalifiserte seg for finaleskyting i klasse Eldre rekrutt på landsdelsstevnet i feltskyting. Ole Eskil hadde 29 treff som utgangspunkt, og klatret helt opp til 2. plass etter 12 treff og 9 innertreff i finalen. Joachim avanserte også. Han hadde 27 treff fra hovedrunden og ble nummer 9 etter å ha fått 8/6 i finalen. Klassen ble vunnet av Ole Gunnar Øien fra Byneset med 42/10 treff.  Store gratulasjoner til Ole Eskil og Joachim !
Resultatweb
19.04.09Landsdelskretsstevnet i feltskyting
Ole Eskil Moan og Joachim Bårdli Forfot har nettopp skutt ferdig sin 30-skudd på landsdelsstevnet i feltskyting. Ole Eskil er nummer fem etter å ha mistet kun ett treff. Ole Gunnar Øien, Byneset leder med 30 treff, mens Ole Eskil er en av fire skyttere som til nå har skutt 29 treff. Det ble 27 treff på Joachim, og han ligger for øyeblikket på en 10. plass. Begge to er kvalifisert for finaleskytinga som starter kl. 15.30.
Følg resultatene på Nordre Skages nettside.
19.04.09


Ole Eskil Moan ble samlagsmester i feltskyting
Bjugn skytterlag har arrangert samlagsstevne i felt i helga, og nok en gang viste Ole Eskil seg som best når det gjelder. Espen By Dyrendahl ledet før finalen med 30/25. Både Ole Eskil Moan og Joachim Bårdli Forfot hadde fullt hus og 30 treff på hovedrunden. I alt 5 skyttere i eldre rekrutt klarte 30 treff. Flott resultat også av Ronny Sandmo som skjøt 29  treff. I finalen viste Ole Eskil seg nok en gang som den beste. 12 treff og derav 11 innertreff var det ingen som klarte å tukte. Både Joachim og Ronny skjøt 10 treff i finalen og ble nummer fem og seks. Ole Eskil toppet altså lista i klasse eldre rekrutt med 42/11, noe som er et imponerende resultat - vi gratulerer med nok et samlagsmesterskap  !

Tore Veie ble samlagsmester i kl. 2-5/V55.ResultaterPremier Fosenkarusellen felt
Det vil bli utdeling av premier under siste stevne
i Vanvikan 18.04.09.


Håvar Engen ble lagsmester i felt


Håvar Engen vant lagsmesterskapet for seniorer med 29/16. Odd Hårstad ble nummer 2 med 28/10 og ble beste skytter i  V55. Ole Eskil Moan seiret i ER med 30/23. Joachim Bårdli Forfot ble nummer to med 27/12. I klasse V65 ble Torbjørn Forfot lagsmester med 28/13.

Resultatliste
Tidligere vinnereFK3 - 30 treff på Ole Eskil og Joachim
Fremdeles tett kamp i klasse eldre rekrutt. Også denne gang var det Espen By Dyrendahl som ble best. 5 skyttere med 30 treff og Espen toppet med 30/23. Ole Eskil Moan ble nummer to - ett fattig innertreff mindre. Joachim Bårdli Forfot knep tredjeplassen med 30/18. Også Erik Næbb og Thomas Bakøy Sunde hadde fullt hus og besatte 4. og 5. plassen. Flott skyting.
Resultater finfelt.
Resultater grovfelt.
NM 1m og 10m i Meråker

NM 10m og 15m er igang på Meråker og du kan følgene skytterne live!
Fra klokken 13.00 fredag 20.03.09 og frem til søndag smeller det tett på Meråker.
68 elektroniske skiver står klare.
 
Følg skytinga liveFK2 - Seier til brødrene By Dyrendahl
De vant sine klasser begge to - både Espen og Martin med etternavn By Dyrendahl ! Espen By Dyrendahl skyter i klasse eldre rekrutt og møter hard konkurranse. I helgas Fosenkarusell på By var han helt suveren med fullt hus. 30/22 treff var det ingen som kunne tukte. Nærmest var Ole Eskil Moan med 29/20 treff og Joachim Bårdli Forfot som hadde 28/15 treff. Espen vant også den første runden i karusellen, så han leder sin klasse etter to skytinger. Yngstemann, Martin By Dyrendahl, slo til med 25/7 treff og ble best i klasse rekrutt. Martin leder klasse rekrutt etter to runder i Fosenkarusellen. Flott skyting ! Espen og Martin skyter for Rissa skytterlag, men har halve slekta si fra Åfjord.
Tore Veie og Per Johan Gjølga delte stevneseieren, begge med 30/22.
Resultatliste


 Ole Eskil kretsmester i feltskyting
Ole Eskil ble kretsmester i feltskyting i Nordre-Fosen krets. Han vant med 29/20 foran Joachim Bårdli Forfot som hadde 28/15.

Håvard Moen ble kretsmester i Nord-Fosen
I helgas karusellstevne på By var det lagt inn kretsmesterskap for Nord-Fosen. Før finalen ledet Håvard Moen med 29 treff. Hans far, Tore Olav Moen, hadde skive to med 28 treff.  Håvar Engen fulgte like bak med 27 treff. Håvar Engen var den eneste som klarte 12 treff i finalen og skjøt seg opp til andreplass med 39 treff. Håvard Moen mistet ett treff på kneholdet, men skjøt fullt på liggende og ble kretsmester med 40 treff. Tore Olav Moen ble nummer tre i mesterskapet totalt og vant kl. V55.
Resultatliste
Flere bilder

25 registrerte i Grasrotandelen
Vi har allerede fått 25 registrerte i grasrotandelen. Det gir penger i "kassen" for skytterlaget. På statistikken til Norsk tipping er vi registrert med over 1500,00 kr. i opptjente midler. På nettsidene til Norsk Tipping kan du se hvor mange som har gitt sin grasrotandel til de enkelte organisasjonene, og hvor hvor mye penger det representerer. Når du kommer fram til sidene for Grasrotandelen, kan du bla deg fram til rett fylke og kommune i oversikten til venstre. (Velg "fjern alle markeringer" før du blar deg fram via fylke og kommune"). Du kan også skrive inn organisasjonsnummeret direkte på denne siden.    Trykk "vis statistikk". Takk til dere som har registrert grasrotandel til By skytterlag - vi håper på flere !

Norsk Tipping - Statistikk for Grasrotandelen
Vil du gi din støtte til By skytterlag ?
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller, kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.  Vi oppfordrer deg til å støtte oss i By skytterlag !
Organisasjonsnummer 992432373. Hvis du vil gi din Grasrotandel til oss, kan du ta med deg organisasjonsnummeret vårt eller strekkoden (se lenke under) til kommisjonæren neste gang du tipper !

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller de foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.


Spillere skal få velge fra en oversikt over mulige grasrotorganisasjoner hos sin tippekommisjonær eller på Norsk Tippings nettside.  Grasrotandelen lanseres i mars 2009, men den organisasjonen spilleren velger første gang, vil få andel av innsats spilleren har gjort også i tiden mellom 11. januar og mars 2009. Utbetaling av midler fra ordningen vil skje direkte til organisasjonene, tre ganger årlig. 


Lenke til By skytterlags organisasjonsnummer og strekkode


Mer informasjon fra Norsk tipping


 Året var 1986 ...vi vant Flåserien
By skytterlag gikk helt til topps i Flå-serien, 2. divisjon avd. A.
Les merOle Eskil samlagsmester 15m
Ole Eskil Moan presterte opp mot sitt aller beste i helgas samlagsmesterskap på 15m. Han mistet kun ett eneste poeng, og 249 poeng holdt til seier i klasse eldre rekrutt. Det er veldig hard konkurranse i denne klassen, så dette er et mesterskap som rager høyt. Det skilte kun to poeng mellom de fire første på lista. Erik Nebb, Bjugn hadde 248 poeng, mens både Espen Dyrendahl og Thomas Bakøy Sunde, begge fra Rissa, skjøt 247 poeng. Ole Eskil har tidligere vært samlagsmester på bane både som rekrutt og eldre rekrutt, og vi gratulerer med et nytt mesterskap.

Resultater
By ble nummer 3 i serieskytingsfinalen
Ingen kunne tukte Ørlendingen som vant finalen i serieskytinga med Tore Reksterberg, Torstein Hansen og Vegard Røstad på laget. De fikk 730 poeng, det samme som Bjugn på andreplass, men Ørlendingen hadde flere innertiere. By ble nummer tre med 725 poeng. På By sitt lag satte Joachim B. Forfot ny personlig resultat med 248 poeng. Vi gratulerer !Feltseminar 28. februar
Fosen Skyttersamlag innbyr alle skyttere i Fosen til Rekr./Jun seminar, samt skytedag for seniorer lørdag 28/2-2009.
Informasjonsskriv
Nye regler i Norges Skytterforbund
Norges Skytterforbund har innført nye regler i forbindelse med sitt 15m program.

NSF ønsker å invitere DFS skyttere til å delta under 15m frigevær- programmet som består av 45 skudd stående (30 skudd for ungdom) mot NSF 15m skive.Endringen går ut på at DFS skyttere kan delta med Sauer STR .22 og standard DFS bekledning. Det tillates også bruk av reim. DFS skyttere ønskes velkommen i alle slike konkurranser fremover - og vil konkurrere i samme klasser som skyttere med frigevær.

Fullstendig terminliste for årets 15m stevner finnes på www.skyting.no

Samtidig benytter vi anledningen til å ønske velkommen til det forestående Norgesmesterskapet 10m og 15m som avholdes i Meråker 20.-22. mars. Informasjon om påmelding og klasseinndelinger finner dere på www.mir-shooting.com Egen premie for beste Sauer skytter i NM!Serieskyting - siste finaleplassen gikk til By
Samtlige fem innledende runder i serieskytingen er nå skutt.

Til finalen går puljevinnerne samt de to andrelagene med beste poengsum. Det vil si følgende lag:
Ørlendingen 1 som vinner av pulje 1 med 29 poeng. Bjugn 1 og Vanvik 1, var de beste i pulje 2, begge med 27 poeng og bedre poengsum enn de nest beste lagene i de andre puljene.  Rissa 3 som vinner av pulje 3 med 29 poeng.Bjugn 2 som vinner av pulje 4 med 29 poeng.
For å finne hvilket lag som fikk den sjette og siste finaleplassen, måtte man summere poengsummene fra samlige fem runder. Rissa 1, Vanvik 2 og By hadde alle 25 poeng etter de fem innledende rundene. Finregning viste følgende poengsummer: By: 3609p; Rissa 1: 3606,8p; Vanvik 2: 3586,3p. Det betyr at siste finaleplass gikk til By.

Finalen skytes i Bjugn 10. februar kl. 19:00.
Finalelag: Bjugn 1, Bjugn 2, By, Rissa 3, Vanvik 1 og Ørlendingen 1

Detaljerte lister med lagpoeng og individuelle resultater er tilgjengelig på samlagets web-sider:  http://fosen.samlag.no
Vi gratulerer Asbjørn med DFS hederstegn
Asbjørn Hårstad fikk i sommer tildelt Det Frivillige Skyttervesens hederstegn. Utdelingen skjedde på skyttertinget i forbindelse med landsskytterstevnet i Førde 2008.

Asbjørn holder på med sitt 17. år i styret i Fosen skyttersamlag. Han startet som styremedlem i samlaget og har vært leder av ungdomsutvalget i til sammen 6 år. I 1999 ble han valgt til leder i samlaget, og dette vervet har han hatt de siste ti åra. Asbjørn er altså i gang med sitt 11. år som leder i  Fosen skyttersamlag.

Les mer
Hallstevnet 2009


Vi lar disse aspirantene fra By representere de drøyt 70 skytterne som deltok i stevnet  By skytterlag arrangerte i Åfjordhallen denne helga.

De yngste skytterne i By skytterlag fortsetter å imponere. I helga vant Ole Eskil Moan et åpent stevne på Namdalseid med 249 poeng, et poeng foran nestemann på lista. Dette var også ny personlig rekord innendørs. Ny"pers" ble det også på Joachim B. Forfot da han vant klasse eldre rekrutt med 246 poeng på hjemmebane i Åfjordhallen.

Stevnevinner ble Hanne Rasch, Ørlendingen med 241 poeng. Torstein Hansen, Randi Beate Breivik og Jan Ove Sollie hadde alle 239 poeng. Hanne Rasch vant hallstevnet også i 2007, og sikret seg dermed sin andre aksje i vandrekruset.

Klassevinnere:
Kl. R:  Kristin Dyrendahl, Rissa 245
Klasse ER:  Joachim B Forfot, By skytterlag 246
Klasse J:    Knut Andreas Nordsether, Sørfjorden 248
Klasse V65:  Peder Forfot, Sørfjorden 243
Klasse V73: Øivind Hovstein, Leksvik 250
Klasse 1: Randi Tangstad, Mosvik 240
Klasse 2:  Olaus Nyeng, Mosvik 243
Klasse 3:  Randi Beate Breivik, Bjugn 239
Klasse 4: Ole Agnar Moen, Bjugn 238
Klasse 5: Hanne Rasch, Ørlendingen 241
Klasse V55:  Harald Lysvand, Leksvik 246

Resultatliste
Flere bilderFosenserien bane 2009

Fosenserien 2009 arrangeres i:

Uke 20
Uke 24
Uke 28

Finale i Sørfjorden tirsdag 18.08.09

Joachim B. Forfot vant juleskytinga


Joachim var den eneste med 59 poeng og ble beste skytter i den tradisjonsrike skytinga 4. juledag . Knepent slått ble Håvar Engen, Ole Eskil Moan og Ernst By, alle med 58 poeng. 35 skyttere deltok i årets arrangement som ble gjennomført i fint vær med like skyteforhold for alle.

Resultater
Tidligere pokalvinnere
TRENINGSDAG - UNGDOMSSKYTTERE
Fosen Skyttersamlag innbyr sine skyttere født 1990-1991-1992-1993 til treningsdag søndag 4.januar 2009.
(Junior og de to første senior-årene pr 2009)

Sted: Vanvikan samfunnshus, 15m Vanvik sk.lag
Innbydelsen
Årsmeldinger for Fosen skyttersamlag
Det er ombudsmøte i Fosen skyttersamlag torsdag 4. desember på Haugamyra. Der skal blant annet samlagets årsmeldinger behandles.

Fosen skyttersamlags årsmelding 2008
Ungdomsutvalgets årsmelding 2008
Ombudsmøte i Fosen skytersamlag
Ombudsmøte i Fosen Skyttersamlag holdes i skytterhuset til Sørfjorden Skytterlag på
Haugamyra torsdag 04.12.08 kl. 19.00.
Skytterlagene tilsluttet Fosen Skyttersamlag inviteres til å møte med inntil det antall ombud som laget har rett til i forhold til medlemstall, slik det er beskrevet i Skytterboka.
Alle lag har møteplikt.
Sakliste
Regler Fosenserien   Statutter Fosenkarusellen

Terminlister 2008/2009
Trønderkretsens terminlister for skyting på 15m, feltskyting og baneskyting er lagt ut. Den interne terminlista for By skytterlag er ennå ikke helt klar. Kommer senere.

Les herPizzafest - avslutning for hallsesongen
Alle skyttere fra sesongen 2007-2008 og deres foreldre/foresatte og søsken inviteres til avslutningsfest med  pizza og premieutdeling i By ungdomshus fredag 5. desember kl. 1900. Påmelding til Inger D.Moan innen 28/11-08
Les invitasjonenSerieskyting innendørs
Oppsettet for årets serieskyting på 15m er klart.
Les mer.Trening i hallen


By skytterlag har skytetrening i Åfjordhallen torsdager
fra kl 18.00 til 20.00.
Oppstart 30. okt 2008
Årsmøte 2008
Fredag 24. oktober var det årsmøte i skytterlaget. Herlaug Stjern ble valgt til ny leder. Med seg i styret har han Odd Egil Hårstad, Ellen Stjern, Hans Jørgen Forfot og Asbjørn Hårstad.

Referat fra årsmøtet
Årsmelding fra styret
Årsmelding fra ungdomsutvalget.Arnold Stjern vant jaktfeltkarusellen
Det ble arrangert to jaktfeltkonkurranser og suveren vinner ble Arnold Stjern med 38/24. Han vant foran Christian Sæther By, 34/23 og Rune By, 33/22.
Resultater.


Årsmøte 24. oktober
Sakliste årsmøte 24.10.2008
 
Sak 1.    Konstituering
Sak 2.    Godkjenning av årsmeldinger
Sak 3.    Godkjenning av regnskap
Sak 4.    Investeringsplan
Sak 5.    Medlemskontigent/treningsavgift
Sak 6.    Innkomne saker
Sak 7.    Valg
 
Styret By skytterlagFosenserien 2009
Fosenserien 2009 arrangeres i:Uke 20
Uke 24
Uke 28

Finale i Sørfjorden tirsdag 18.08.09

Bjugn skytterlag inviterer til trening
Bjugn Skytterlag inviterer alle seniorskyttere og siste års junior til innendørstrening med kaffe og vaffel i vinter, vi tar 25 kr.  pr gang pr skytter til å dekke utgifter.  Vi starter fredag 3. oktober, så trener vi annen hver fredag ut februar, kl 1800 hver gang. Det blir følgende datoer 03.10 - 17.10 - 31.10 - 14.11 - 28.11 - 05.12 - 19.12- 02.01 -16.01-30.01- 13.02 - 27.02.
Det er fokus på trening, men vi skyter om en vandrepremie som må vinnes 5 ganger for å få den til odel å eie.
Tellende poeng er summen av de 5 beste resultatene sammenlagt.
Summen + navn og år graveres på pokalen.
Les merKlassesetting 2009
I Norges Skytterstyres møte 22. september ble neste års klassesetting vedtatt. Ingen endring ift. 2008.
Ler mer.Ole Eskil Moan ble nr. 3 sammenlagt i MNC
Ole Eskil Moan tok en flott tredjeplass sammenlagt i Midt Norsk Cup, klasse eldre rekrutt. Klassen ble vunnet av Ola Vinsnesbakk (Innset) foran Anja Rønningsgrind (Byneset) og Ole Eskil. Det er meget hard konkurransen i klasse eldre rekrutt, så vi gratulerer Ole Eskil med en kjempefin prestasjon i MNC og med en flott sesong.


Resultatliste

Klar seier i elgkampen
Statsalmenning nord med jegerne Karsten Stjern, Herlaug Stjern og Hans Stjern vant klart årets konkurranse for jaktlag. På plassene bak kom Stjern 1 og 2.

Resultater 3. runde
Resultater sammenlagtPokalskyting - årsmøte
Skytinga om Jorun Fagervold Designs pokal ble utsatt pga mange av skytterne var bortreist den aktuelle dagen. Styret har bestemt at skytinga skal foregå 20. september med påmelding fra kl 11.00 til kl 13.00.
 
Videre er det bestemt at årsmøtet skal avholdes fredag 24. oktober kl. 19.30 på skytebanen hvis føreforholdene tillater det. Saker som ønskes tatt opp, må være styret i hende innen 15. oktober.


 


By vant finalen i serieskytinga
Joachim B. Forfot, Ole Eskil Moan og Emil Eide Stjern slo alle i finalen i serieskytinga. De kvalifiserte seg for finalen sammen med Bjugn og Sørfjorden. Skytterne fra By var helt suverene med sine 719 poeng. Bjugn måtte nøye seg med en andreplass hele 25 poeng bak. Strålende innsats !

Resultater

Elgkampen - 1. og 2. runde
1. runde av elgkampen ble arrangert 17. juli. Beste lagresultat hadde Team Braasvik med Steinar Finseth, Øystein Haugsnes og Erik By som for øvrig hadde det beste individuelle resultatet med 65 poeng. Laget fikk 181 poeng og var ti poeng foran Stjern 1 med Stig Gilde, Rune Stjern og Kjell Stjern. Åfjord statsalmenning nord 1 var klart best 2. runde 19. august. Hans Stjern, Herlaug Stjern og Karstein Stjern fikk hele 191 poeng. Hans Stjern oppnådde 67 poeng som rundens beste resultat individuelt.

Elgkampen 1. runde
Elgkampen 2. rundeFosen nr. 3 i lagskytinga for rek/jun
God innsats av skytterne fra Fosen i samlagskonkurransen. Laget ble nummer tre med poengsummen 392 poeng. Uttrøndelag vant med 393, og Fosen ble knepent slått av Inntrøndelag på innertiertelling. Ole Eskil gjorde en god innsats på sin etappe med 98 poeng. Også seniorene skjøt godt. 390 poeng holdt til en andreplass bak Uttrøndelag som vant ganske suverent med 394 poeng.
Resultaliste rek/jun
Resultatliste seniorer346 poeng på Ole Eskil
 Det ble 96 poeng i finalen for Ole Eskil. Dette førte til at han ramlet litt nedover på resultatlista, men vi gratulerer likevel med flott innsats på landsdelskretsstevnet. Klasse eldre rekrutt ble vunnet av Marte Tidemann fra Stordalen i Meråker. Hun skjøt fenomenale 100 poeng med ti sentrumstiere.Ole Eskil Moan skjøt 250 poeng

Ole Eskil er en av flere skyttere i klasse eldre rekrutt som har skutt fullt hus i innledende runde på landsdelskretsstevnet som arrangeres på Ørlandet. Skytinga startet allerede torsdag, og det foregår kvalifisering til omgangsskyting helt fram til lørdag kveld. Veteranene skyter finale og lagskyting lørdag. Søndag er det lagskyting og mesterskapsomgang for rekrutt/junior og seniorer. Resultatene legges ut med jevne mellomrom på sidene til Ørlendingen skytterlag.
Ellen Stjern ble lagsmester på bane
Elllen var suveren i årets lagsmesterskap. Hun skjøt gode 341 peng og var klart foran Håvard Moen som ble nummer to med 333 poeng. Bjarne Breivold tok tredjeplassen i mesterskapet på 200m.
Lagsmestere:
Kl. 2-5: Ellen Stjern
Kl. V73: Jens O. Hårstad
Kl. V65: Torbjørn Forfot
Kl. V55: Tore Olav Moen
Kl. ER: Ole Eskil Moan

Resultater
Tidligere pokalvinnere

Finale Fosenserien
Følgende lag skal skyte finale på Bjugn Skytterlags bane tirsdag 19.august kl. 18.00:
 
200m: Ørlendingen, By og Bjugn
 
100m: Sørfjorden, By og Bjugn.
 DFS hederstegn til Asbjørn Hårstad

Asbjørn Hårstad har vært samlagsformann i Fosen skyttersamlag i 10 år. Han fikk tildelt Det Frivillige Skyttervesens hederstegn i forbindelse med skyttertinget på Landsskytterstevnet i Førde. Vi kommer tilbake med nærmere omtale. Gratulerer !

LS 2008 arrangeres i Førde i perioden 25.07-02.08


Nå er det snart i gang - følg med her.
Du kan se baneskytinga til våre lokale skyttere og de store kanonene på sidene til DFS. Du kan velge ut dine egne favoritter og se skivene via live grafisk visning på internett. Sidene oppdateres automatisk hvert 20. sekund. Resultater finner du på de samme sidene.
Skytetider for deltakerne fra By.Siste runde i serieskytinga
Tredje og siste runde før finalen i serieskytinga ble arrangert i Sørfjorden tirsdag 1. juli. Mye god skyting av både rek/jun og seniorer. Ole Eskil Moan, Emil Eide Stjern og Joachim B. Forfot sørget for seier med 732 poeng. Emil hadde 246, Ole Eskil 244 og Joachim 242. Dette holdt til klar førsteplass foran Bjugn og Sørfjorden som begge hadde 726. Flott !
ResultaterSeniorlaget besto av Ellen Stjern, Herlaug Stjern og Ketil By. Også de gjorde en god innsats i siste runde. Rissa tok en klar seier med 1005 poeng og hadde dagens beste individuelle resultat med Tore Veies 341 poeng (245 før siste grunnlaget). By fulgte like bak Rissa med 1001,1 poeng. Sørdalen kom på en god tredjeplass foran Ørlendingen, Bjugn og Sørfjorden.
Otte Hårstad vant MNC på By
Otte Hårstad, Rennebu var best av tre skyttere med 346 poeng. Tore Veie, Rissa og Anton Jenssen, Mosvik skjøt i likhet med Otte Hårstad 246 på hovedskytinga og 100 poeng på omgangen. Beste 25 skudd hadde Eirik Tangstad med 247 poeng. Han ble nummer fire etter å ha mistet to poeng på omgangen. Ole Eskil Moan ble nummer tre i klasse eldre rekrutt med 346, også han med 100 på omgangen. Sørfjorden arrangerte også Midt Norsk Cup denne helga. I dette stevnet skjøt Ole Eskil 349 og ble nummer to bak Ola Vinsnesbakk, Innset som vant begge stevnene i klasse eldre rekrutt.
ResultatlisteRoar Forfot Åfjordsmester på bane
Roar vant Åfjordsstevnet med 332 poeng. Bjarne Breivold ble nummer to med 330 poeng. Begge hadde 234 poeng før finalen. Øvrige klassevinnere:

Klasse V73 Birger Skjærvik
Klasse V65 Tormod Haltstrand
Klasse V55 Tore Olav Moen
Klasse Rekrutt Ronny Sandmo
Klasse Eldre rekrutt Ole Eskil Moan
Klasse Junior Emil Eide Stjern

ResultaterVårkarusellen for rekrutt/junior er avsluttet
Siste runde i vårkarusellen for rekrutt og junior ble arrangert i Herfjord 24. juni. God deltakelse og mange gode resultater også denne kvelden. Klassevinnere i R, ER og J:

Johan Einar Hårstad
Ole Eskil Moan
Emil Eide Stjern

Resultater 4. runde
Resultater sammenlagt
Flere bilderSynnøve Engen vant St.Hanspokalen
Det ble søskenduell i skytinga på St.Hansaften. Synnøve og Håvar Engen skjøt begge 6 tiere og sikret seg 60 poeng og fullt hus. Synnøve hadde 5 innertiere, og det kunne ikke Håvar straffe. Dermed ble det napp i pokalen og et imponerende comeback for Synnøve som for noen år siden deltok aktivt og var en meget habil skytter. Hele 27 skyttere deltok til tross for elendig vær.
ResultaterManglende hylseutdrag på rekruttammunisjon
Informasjon fra DFS:
Vi har igjen i en periode hatt et øket antall tilfeller av manglende hylseutdrag på R-ammo brukt i Sauer 200 STR. Manglende hylseutdrag kan ha flere årsaker, men den mest nærliggende årsak er at avstanden fra støtbunn på sluttstykket til utdragerkloen er for liten eller på minimum toleranse. Når dette er tilfelle vil det ved bruk av rekruttammunisjon (lavt trykk) kunne oppstå manglende hylseutdrag. Problemet løses lett av en servicestasjon. Sauer er informert om saken og ser for sin del på rutinene med kontroll av toleranser med mer.

De som har hatt tilfeller av dette, bør oppsøke nærmeste servicestasjon å få dette utbedret før man reiser til f.eks Landsskytterstevnet. Dette håndteres som en garantisak.Ole Eskil samlagsmester i eldre rekutt
Flott skyting av Ole Eskil Moan og Ole Petter Berdahl i helgas samlagsstevne på bane. Ole Eskil ble samlagsmester i klasse eldre rekrutt, og Ole Petter ble nr. 3 i klasse junior. Flotte prestasjoner av begge to. Ole Eskil skjøt 247 poeng i innledende runde og lå ett poeng bak Roald Dyrendahl og Espen Dyrendahl fra Rissa. Ole Eskil klarte 100 poeng i finalen og skjøt seg fram til seier fra skive 3. Roald og Espen var ikke helt heldig med sine finaleskudd og måtte se seg slått også av Monica Pettesen som hadde 99 på sin mesterskapsomgang. Joachim Bårdli Forfot ble nummer 5 med 340 poeng.

Ole Petter Berdahl nummer 3 i juniorklassen
I klasse junior vant Knut Andreas Nordsether en klar seier med 347 poeng. Nina Sagmyr ble nummer to med 342 poeng. Ole Petter Berdahl fulgte like bak med 341 poeng og fikk med det en flott tredjeplass.


ResultatlisteFosen karusellen bane
Etter at tre runder er ferdig i karusellen, står By med to tredjeplasser. Dette gjelder Ole Eskil Moan i klasse eldre rekrutt og Tore Olav Moen kl. V55. Håvard Moen og Roar Forfot er nummer fire i sine klasser.
Resultater
Den Norske Skyttermedalje i sølv til Ole Eskil
Gårsdagen skyting om Den Norske skyttermedalje ga disse stjerne- og medaljevinnere

Stjerne:
Torstein Hansen Ørlendingen 295 p

Gylt medalje:
Kjell Endre Lillemo Sørfjorden 294 p

Sølv medalje:
Randi Beate Breivik Bjugn 284 p
Ole Eskil Moan By 265 p
Wenche Olden Moen Bjugn 254 p

DNS krus ble vunnet av: Arne Forfod, Ole A Moen, Roar Vingen, Arnfinn Larsen, Terje Husby og Asbjørn HårstadToppresultater av Håvard og Ole Eskil
Flott skyting av Håvard Moen og Ole Eskil i helgas Midt Norske cup i Stjørdal. Håvar Moen skjøt seriene 50-48-49-99. Vi gratulerer med 246 poeng og et kjempegodt resultat. En slik poengsum kan få fram pulsen og skremme de fleste før omgangsskytinga, men Håvard beholdt nok roen, for han fullførte med 98 på omgangen. En sluttsum på 344 poeng resulterte i 5. plass totalt. Stevnet ble vunnet av Tommy Valstrand, Snillfjord med 345 poeng. Ole Eskil Moan satte også en personlig rekord. Han presterte nemlig 250 poeng på sin skyting. 25 skudd med kun tiere. Vi gratulerer også ham med et toppresultat. I likhet med Håvard avsluttet han med 98 på omgangen og ble med det nr. 6 i den harde konkurransen i klasse eldre rekrutt.
ResultatlisteOle Eskil Moan vant skytinga om Tiurleiken
Ole Eskil skjøt 242 poeng og sikret seg sin første aksje i pokalen satt opp av Harald Mørreaunet.
ResultaterGod skyting i første runde av fosenserien
Johan Einar Hårstad, Ole Petter Berdahl og Ole Eskil Moan leverte god skyting i den første runden i fosenserien. De fikk til sammen 723 poeng og var ikke så veldig langt bak Sørfjorden som vant runden. Ole Eskil var nest best individuelt med 248 poeng.  Beste resultat oppnådde Erik Næbb fra Bjugn med 249 poeng.
ResultaterFosenserien starter
1. runde i Fosenserien starter tirsdag 20. mai både for senior og rekrutt/junior. By stiller lag i begge seriene, og drar til Rissa i oppstarten.

Oppsett senior
Oppsett rek/jun
Regler senior
Regler 100m
Tabell for respittVårkarusell for rek/jun
By skytterlag arrangerte 1. runde i karusellen for de yngste skytterne tirsdag 13. mai. Skytterne fra By markerte seg meget godt. Følgende skytterne vant sine klasser:

Kl. R Ole Jørgen Grøtting, 231 poeng
Kl. ER Ole Eskil Moan, 244 poeng
Kl. J Emil Eide Stjern, 240 poeng

Resultater

Endring i terminlista
Pokalskyting 8. mai er utsatt.Ellen vant skyting om Petter Beversmarks pokal
Ellen Stjern var best i lørdagens skyting om aksje i Petter Beversmarks pokal. Hun vant med 244 poeng. På plassene bak fulgte Bjarne Breivold og Joachim B. Forfot.
ResultaterBaneåpning 1. mai 2008


1. mai betyr for skytterne i By baneåpning med skyting på 100m. I år var det skyting om vandrepokalen fra Fosen Mek. Det var mye god skyting og veldig tett og hard kamp om aksje i pokalen. Lenge så det ut til at Joachim B. Forfot skulle bli best. Joachim skjøt et flott resultat med 247 poeng og 18 innertiere. Han hadde en 8er og en 9er på sin serie i tillegg til 23 tiere. Kjempebra skutt og meget gode samlinger på en dag med sterk sol og lunefull "landvind". I det aller siste laget skjøt Asbjørn Hårstad 246 i kl. V55, og med 4 poeng i respitt ble han pokalvinner. Det kommer nye sjanser for Joachim og de andre unge, gode skytterne.
Resultater
Flere bilder
Tidligere pokalvinnereEllen Stjern ble lagsmester i feltskyting
By skytterlag arrangerte sitt årlige lagsmesterskap i feltskyting lørdag 19.04.08 i flott vårvær og fine forhold. Arrangementet var lagt til området ved skytebanen. Vanskegraden var rimelig både for finfelt og grovfelt, og det ble kåret verdige vinnere i alle klasser. Det var som vanlig en sosial ramme omkring arrangement med kaffe, herlige vafler og mye humor.


Lagsmestre:
2-5: Ellen Stjern
Junior: Emil Eide Stjern
Eldre rekrutt: Ole Eskil Moan
V55: Odd Hårstad
V65: Torbjørn Forfot
V73: Jens O. Hårstad
Årets svin: Håvard Moen

Resultater
Tidligere pokalvinnere

Vårkarusell
Vårkarusell for rekrutt/junior starter opp tirsdag 13. mai på By. Det arrangeres fire runder med avslutning i Herfjord 24. juni.
Påmelding 17.30 - 18.30

Tirsdag 13. mai By skytterlag
Tirsdag 20. mai By skytterlag
Tirsdag 03. juni By skytterlag
Tirsdag 24. juni Herfjord skytterlag
God innsats av Ole Eskil i landsdelskretsstevnet
Ole Eskil Moan skjøt fullt hus på landsdelsstevnet i Snillfjord i helga. Han hadde 30 treff i hovedskytinga og fulgte opp med 12 av 12 mulige i finalen. 42 treff og 9 innertreff gav ham en flott fjerdeplass i klasse eldre rekrutt. Landsdelsmester ble Thomas Bakøy Sunde, Rissa, med 42/11. Odd Hårstad kvalifiserte seg til finale i V55 og ble tilslutt nr. 7.
Resultater finfelt
Resultater grovfeltLagsmesterskap i feltskyting

Vi minner om lagsmesterskapet i feltskyting og kåring av "årets svin" førstkommende lørdag den 19. april. Skytinga foregår på skytebanen og det er påmelding fra kl.11.00.

Ellen Stjern lagsmester
Ellen Stjern ble lagsmester på bane foran Håvar Engen. Begge hadde 332 poeng.
 
Øvrige klassevinnere:

Klasse 3 - 5
Gylt stjerne Ellen Stjern
Sølv stjerne Håvar Engen
Klasse 1 Sølv medalje John Einar Berdahl
Klasse R Sølv medalje Ole Eskil Moan
Klasse J Sølv medalje Emil Eide Stjern
Klasse V55 Sølv medalje Tore Olav Moen
Klasse V65 Sølv medalje Torbjørn Forfot
Klasse V73 Sølv medalje Jens O. Hårstad
 
Resultater
 
 

Forberedelse til feltsesongen
En god kulebanegenerator kan være til hjelp når en skal lage seg en tabell for knepp og skruing på feltskyting. Det kan være et bra korrektiv til innskyting og egne tabeller. En ny slik beregner er nå klar på DFS sine sider.

Skyteskole

Mange barn og ungdommer har vært med på skyteskole i regi av skytterlaget denne høsten og vinteren. Skyteskolen ble nylig avsluttet med utdeling av diplom og fotografering.

Alle bildene
Ellen Stjern ble Åfjordsmester og kretsmester
Sørdalen skytterlag arrangerte Åfjordsmesterskap og kretsmesterskap palmehelga. Ellen Stjern var best av seniorene og vant foran Roar Forfot. Øvrige klassevinnere:
Eldre rekrutt: Ole Eskil Moan
Junior: Ole Petter Berdahl
V55: Tore Olav Moen
V65: Torbjørn Forfot

ResultaterOle Agnar Moen vant på By
Det ble Ole Agnar Moen som vant 2. runde av Fosenkarusellen på By. 29/14 holdt til seier foran vår skyttere Roar Forfot og Svein By som begge fikk 28 treff. I klasse eldre rekrutt ble det 2. plass til Ole Eskil Moan. Denne gangen var det Tomas Bakøy Sunde som var best. Nummer to ble også Johan Einar Hårstad i klasse rekrutt. Ole Einar Berdahl tok en tredjeplass i klasse junior.
Resultater.Hans Bakken best med 30/29 treff

Hans Bakken vant feltstevnet på hjemmebane med det meget gode
resultatet 30/29 treff. Roar Forfot skjøt også 30 treff (18 innertreff)
og var vår beste på grovfelten. Odd Hårstad ble nr. 2 i klasse V55 med
29/7. I klasse eldre rekrutt var det også denne gangen kamp mellom
Thomas Bakøy Sunde og Ole Eskil Moan. Begge hadde 30 treff, men Thomas vant med sine 27 innertreff. Ole Eskil hadde 30 treff med 22 innertreff.
ResultaterFeltsamling 24. februar

Fosen Skyttersamlag planlegger feltsamling for alle klasser (rek/jun og senior) søndag den 24. februar på Haugamyran.Vi har sikret oss 3 instruktører, Hans Bakken, Kai Nordseter,Tore Reksterberg som alle er samlagsinstruktører. Det vil bli oppsatt hold på 100m, 200m, 300m og 400m, pluss en del feltfigurer etter ønske fra instruktørerne. Her er det en god mulighet for å teste seg selv for alle. Det vil bli kjørt en vanlig instrukssjonsdag for rekr./jun, og med alle instruktørene vil det bli en god sjanse for alle å lære noe nytt.

Dette er en foreløpig innkallelse/ment som info.Vi ber om at lagene antyder om hvor mange som kan tenke seg å stille på en sånn dag, det blir selvfølgelig matservering, og ingen kostnader for lagene/skytterne.
Gi tilbakemelding til fosen@samlag.no  - snarest.
 
For Ungdomsutvalget
Kjell Lillemo
 
 

By2 i finale
 
Finalen i Fosenserien ble avholdt på Haugamyra tirsdag 14.august. På 200m møttes Rissa1, Rissa2, Ørlendingen og By2. På laget til By skjøt Bjarne Breivold, Svein By og Ketil By. Skyteprogrammet i denne finalen er vanlig 25 skudd, men det hele avsluttes med 4minutters grunnlag i stedet for vanlig omgang. Alle tre skjøt gode resultat og var helt jevne med 327 og 328 poeng. Bjarne åpnet med sterke 238 poeng på hovedskytinga, mens Ketil By avsluttet sin skyting med 98 på grunnlaget.
 
 
 

Informasjon til alle elgjegere 2008
By skytterlag avholder sammen med Åfjord JFF jaktfeltkarusell (30 skudd) søndag 20. april 2008.Påmelding:12.00 til 14.00. Innskudd: kr 100,-
Vi vil oppfordre alle om å møte opp for å trene på elgbanen. Prisen er kr 20,- pr. 5-skudd og kr 50,- for hele kvelden for andelshavere. Elgbanen på By vil være i drift alle fredager fra og med 18.07.08 til og med 05.09.08 fra klokka 18.30 til 20.30. Skyttere som ikke har andel i elgbanen betaler kr 70,- pr 5-skudd og kr 200,- for hele kvelden. Prisen på en andel er kr 250,-
Kravet til antall treningsskudd er fortsatt minimum 30 skudd fordelt over to dager der det blir avfyrt minimum 15 skudd pr gang, dersom arrangementet ikke er terminfestet som konkurranseskyting i skytterlaget.
Alle annonserte skytinger er godkjent som treningsskudd for storviltprøven.

Les hele informasjonsskrivet
Landsdelskretsstevnet bane
Ellen Stjern ble beste kvinnelige skytter på landsdelskretsstevnet på Oppdal i helga. Hun skjøt 341 poeng og vant foran Kjersti Wettre, Levanger. Tore Veie vant hele stevnet med 347 poeng foran årets skytterprins, Jørgen Andersen. Fosen vant også samlagsskytinga for seniorer.
 
 
 
 
 

Terminliste 2008
Terminlista for By skytterlag er nå klar. Feltsesongen starter med skyting på Stjern 1. mars. Kretsstevnet og Åfjordsstevnet arrangeres i Sørdalen, mens det er Rissa som står for samlagsstevnet i felt. Lagsmestre i feltskyting kåres den 19. april. Banesesongen starter som vanlig sist i april og med baneåpning på By 1. mai.
Terminlister


Brønnboring
Tirsdag 14. august ble det borret etter vann på skytterbanen. Resultatet var ikke så veldig bra.

 


 

 

 

 

 

 

 

Seier til Ole Eskil Moan
Ole Eskil Moan åpnet feltsesongen med fullt hus, 30 treff, på stevnet i Sørfjorden i helga. Han vant klasse eldre rekrutt med 30/24, tre innertreff foran Tomas Bakøy Sunde fra Rissa. Joachim B. Forfot ble nummer tre med 28/16 treff. En tredjeplass ble det også til Emil Eide Stjern i klasse junior (25/9). Stevnet ble vunnet av Tormod Dyrendahl som skjøt 30/22 treff. Odd Hårstad ble beste senior fra By med 29/18. Ingrid Moen skyter sin første sesong som senior og fikk en meget god andreplass i klasse 3 med resultatet 28/9.
Resultater
Landsskytterstevnet i Førde
Førde skytterlag inviterer skyttere og deres familier til minnerike dager i Førde i tida 25. juli til 2. august. Førde skytterlag arrangerer landsskytterstevne for tredje gang og ser fram til dette med spenning og forventning. Påmelding til stevnet skjer samlet gjennom skytterlagene.

Velkomstbrev fra Førde skytterlag
Orientering om innkvartering
Arrangørens egen side
Elgkampen runde 1
Stjern 1 og Forfot nedre tok ledelsen i første runde av elgkampen. På Stjern 1 skjøt Stig Gilde, Kjell Stjern og Rune Stjern. Forfot nedre består av Hans Jørgen Forfot, Petter Alfred Forfot og Jan Jostein Forfod. Begge lagene oppnådde 166 poeng. På tredjeplass fulgte Åfjord statsalmenning lag 1 med Hans Stjern, Karstein Stjern og Herlaug Stjern.
 
 
 

Fosen beste samlag

 

Fosen ble beste samlag i lagskytinga på landsdelskretsstevnet på Oppdal. Ellen Stjern la lista høyt for resten av laget på 1. etappe. Hun åpnet nemlig med 100 poeng. De andre fulgte godt opp, og sikret seg seieren med 390 poeng.

 


 

 

  

 

Stjern 1 vant elgkampen
Elgkampen er ferdig og beste lag etter tre runder ble Stjern 1  med Stig Gilde, Rune Stjern og Kjell Stjern.Beste resultat hadde Ernst By med 45 poeng på banen og fullt hus på elgbanen dvs. 25 poeng,  til sammen 70 poeng.
Beste kvinne ble Tove Stjern.
 
 
 

Årsmøte
By skytterlag har årsmøte fredag 26. oktober 2007. Kvennamyra skytebane kl. 19.00. Saker til behandling må være styret i hende innen 19. oktober. Vel møtt.
 
 
 

Odd Egil Hårstad samlagsmester V55
Tore Veie ble samlagsmester med 242 poeng. Svein By var beste senior fra By med 240 poeng og en 8. plass. Klasse veteran 55 er en ganske stor klasse i Fosen skyttersamlag. Odd og Asbjørn Hårstad skyter i denne klassen for første gang i år, og de debuterte med meget gode resultater på samlagsstevnet. Odd vant med 245 poeng foran Tore Reksterberg, Ørlendingen. Asbjørn ble nummer 3 med 241 poeng.
Resultatliste


Organisering av innendørsserien
Noen endringer i reglene for årets innendørsserie:
Klasse 1: skyter ligg + respitt lik kl. 4
klasse 2: skyter kne og ligg + respitt lik kl. 4
klasse R og Er: skyter ligg uten respitt.
klasse V65 og V73 skyter ligg uten respitt.
 
 
 

Ombudsmøte Fosen skyttersamlag
Ombudsmøtet avholdes i skytterhuset til Sørfjorden skytterlag på Haugamyra torsdag 6. desember kl. 1900.
 
 

Skyting 4. juledag

Roar Forfot vant skytinga etter omskyting med Ingrid Moen. Begge hadde 59 poeng. Roar vant omskytinga med 60 poeng. Torbjørn Forfot, Stig Gilde og Lars Bårdli hadde også 59, men færre innertiere.

Julskytinga er en tradisjon i By skytterlag som skriver seg helt tilbake til 1930 - 35 og er blant de eldste tradisjonene som fortsatt er i hevd i grenda. Den er vel egentlig ei "artigheit" med røtter langt tilbake i tid, der ungdommene gikk sammen om arrangementet. Det var laget enkle premier bestående av julbakst, heimstrikka votter eller lugga. Så ble fest og dans på kvelden. Etter hvert så ble det ordna med vandrepremie til bestemann.

En kunne se litt av de gamle tradisjoner også i årets arrangement. Folk kom og deltok med jaktvåpen, gamle krag og mausere i vanlige klær for å være ute i på vinterstid.  Det var tid til å si "Løkk med jula" til hverandre og spørre hverandre om det sto bra til rundt om i grenda. Årets skyting foregikk på skytebanen, så det ble sosialt samvær i skytterhuset med servering av kaffe, julekaker og litt sjokolade. Spesielt artig å se at foreldre kom sammen med sine håpefulle og deltok, og tradisjonen tro var det premier til alle. Her var det deltakere fra 10 år og opp til 85 år.
 
 

Tore Veie samlagsmester felt
Det ble en meget knepen seier til Tore Veie fra arrangørlaget Rissa på årets samlagsmesterskap i feltskyting. Han var 5 innertreff foran Hans Bakken, Vanvik. Begge disse hadde 29 treff som utgangspunkt fra hovedskytinga og skjøt fullt hus i finalen. Jostein Lerstad, Vanvik hadde 30 treff før finalen, men måtte nøye seg med 9 treff i den avsluttende omgangen. Dette holdt til seier i klasse V55 foran Asbjørn Hårstad som var vår beste skytter på grovfelten. På finfelten imponerte nok en gang Ole Eskil Moan og Joachim B. Forfot. De ble nummer to og tre i klasse eldre rekrutt som ble vunnet av Thomas Bakøy Sunde. Ole Eskil overbeviste med sine innertreff - 29/27 på hovedskytinga.

Resultater grovfelt
Resultater finfelt
Resultater lagskyting


LS 07 - 241 poeng på Ellen Stjern og Roar Forfot
Både Ellen og Roar sluttet på 241 poeng på landsskytterstevnet. De hadde begge 144 poeng på klassen og avsluttet med 97 poeng på grunnlaget. God innsats ! Dette holder sannsynligvis til finaleskyting lørdag.
Informasjon om finalegrenser.

Lagkonkurranse på Steinkjer
Emil Eide Stjern, Ellen Stjern og Roar Forfot er tatt på Fosens lag i samlagskonkurransen på Landsskytterstevnet. Emil deltar i rekrutt/junior konkurransen og skal skyte 3. etappe. Ellen og Roar starter for Fosen og skyter henholdsvis 1. og 2. etappe. All lagskyting foregår torsdag 2. august.
WebTV og stevnespeaker
Landsskytterstevnet har startet, og du kan følge sendingene på arenaen på din egen datamaskin. I tillegg kan du hele tiden høre speakeren fra stevnet. Nesten som å være tilstede på skyttercampen og høre på den lokale skytterradioen. Dette er et virkelig bra opplegg ! Følg med våre skyttere. Lørdag 28. juli skyter Svein By og Herlaug Stjern felt sent på ettermiddagen, og Bjarne Breivold skal avfyre sine skudd på bane.

LS 07 - God skyting av Ole Eskil Moan
Vi gratulerer Ole Eskil Moan med god skyting på landsskytterstevnet. Han klarte 244 poeng på bane og hadde gode samlinger. Ole Eskil åpnet med 49 poeng etter å ha startet med 9,9 på det aller første skuddet. Deretter fulgte han opp med to serier med fullt hus. Det ble litt stang ut med fem niere på tiskudden - tre av nierne var 9,9. Likevel god innsats. 244 poeng holder til premiering i klasse rekrutt.

Resultater fra LS 07
Stevnet på Steinkjer er godt i gang, og alle resultater finner du her. Beste skytter fra By på 200m er til nå Bjarne Breivold med 234 poeng. Han skyter i klasse 3 og resultatet holder til premiering (stort beger). Stort beger også på Håvar Engen med 232 i kl. 3. Bjarne er også best av våre på grovfelten med 26/3. Svein By og Herlaug Stjern har fått premie (sølvbeger) på stang i klasse 4 med 18 og 17 treff. På finfelten har Torbjørn Forfot, kl. V65 skudd 26/15. Ole Eskil Moan i klasse rekrutt oppnådde også gode 26/12. Begge skjøt 56 poeng av 60 på minneskytinga. På 100m har Emil Eide Stjern beste resultat av våre med 241 poeng i klasse junior. I morgen, onsdag, er det klart for Roar Forfot, Ellen Stjern og alle de andre 5.-klassingene på bane. Denne dagen skyter også rekruttene på bane og kl. junior felt. Det blir noe å glede seg til !
Bilder tatt på LS07 - etter opprop til baneskytinga.
Disse skytterportrettene finner du ved å gå til søkeside for skytetider, skrive inn etternavn og deretter klikke på navnet til skytteren. Bildene legges ut etter at vedkommende har skutt på bane.

Kretsstevnet bane 2007
Lars Asle Larsen banket alle og ble kretsmester med meget gode 340 poeng. Han vant foran Dagfinn Svenning, Herfjord og Ellen Stjern som ble nummer tre. By2 vant lagskytinga foran By1.
Klassevinnere:
Rekrutt Ole Eskil Moan
Junior Ingrid Moen
1 Jørgen Hopstad By
V55 Tore Olav Moen
V65 Torbjørn Forfot
V73 Birger Skjærvik

5671 deltakere på Steinkjer
Det er påmeldt 5671 deltakere på årets landsskytterstevne på Steinkjer som ikke ligger mer enn ca. to timers kjøretur unna. Et besøk på arenaen er absolutt å anbefale. Valg av dag er avhengig av hva man er mest interessert i, men seniorenes skyting onsdag 1. august med alle 5.klassingene er et høydepunkt for mange. Det er ellers fullt mulig å få med seg alt fra godstolen hjemme. Det er direkte overføring av alle skivene alle dager og direkte sending på tv onsdag 1. august. Nytt av året er ellers web.tv.

Finaler på Steinkjer
Det ble 93 poeng på omgangen for Roar Forfot tidlig i dag. Ellen Stjern klarte 98 poeng. Godt resultat, men det holdt dessverre ikke til mesterskapsmedalje. I år gikk grensa på 341 poeng. Da måtte altså begge klart 100 poeng på omgangen. Likevel god innsats. Ut over dette skal vi ikke røpe flere resultater og ødelegge spenningen for de som venter på sendingene på NRK.

Per Johan Gjølga samlagsmester i felt
Per Johan Gjølga traff med samtlige skudd på årets samlagstevne
og sikret seg dermed en ny tittel med 42 treff. Per Johan har vunnet felten på samlagsstevnet to ganger tidligere, sist i 1999.Tore Veie hadde også 30 treff etter hovedskytinga, men mistet et treff i finalen. Roar Forfot ble nr. 3 med totalt 39 treff. Vi gratulerer også Tore Olav Moen som samlagsmester i klasse V55 og Sindre Børmark By som vant klasse eldre rekrutt.

Resultater
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Odd Hårstad vant i Rissa
Odd Hårstad slo alle i helgas feltstevne i Rissa.Odd og Tormod Dyrendahl fra arrangørlaget var de eneste av seniorene som klarte 27 treff. Odd hadde flest innertreff og vant dermed hele stevnet. Glimrende skyting også av rekruttene Ole Eskil Moan og Joachim B. Forfot. Ole Eskil mistet kun ett treff og knallet til med 29 treff. Joachim var ikke stort dårligere med sine 28 treff. Dette holdt til andre og tredjeplass bak vinneren Thomas Sunde fra Rissa som skjøt fullt hus.
 
 

Tore Veie samlagsmester innendørs
247 poeng og en suveren seier til Tore Veie i årets samlagsstevne på 15m. Han vant foran Frode Stølen som oppnådde 243 poeng. Beste senior fra By ble Svein By med 239. Gledelig godt resultat også av Odd Hårstad i klasse 3. 238 poeng resulterte i en andreplass i klassen. Ingrid Moen ble nr. 3 i klasse junior med 242 poeng.
 
 
 

Herlaug Stjern vant feltskytinga på Stjern
Vinterens første feltskyting ble som vanlig arrangert på Stjern. I år var holdene satt opp i området rundt Rønningen. Det var gode lysforhold, men en kraftig vind.  Resultater     Flere bilder
 
 
 
 

Bjugn vant finalen i serieskytinga
 
Ungdommene fra Bjugn tok en ganske klar seier i årets finale i serieskytinga. På bildet ser vi finalelaget med Torkel Strendo, Trine Moen og Ola Moen. Randi Beate Breivik har også deltatt på laget, men var ikke tilstede da bildet ble tatt. Resultater.
 
 

Terminlista er klar
Nå er terminlista klar for 2007. Feltskytinga starter som vanlig på Stjern (24.februar), og den 25. mars skal vi arrangere samlagsstevnet i feltskyting. 15.april kan skytterne ta en tur til Budal for å være med på landsdelsstevnet. 21. april arrangerer vi Åfjordsmesterskap på hjemmebane. Samme dag starter jaktfeltkarusellen i Sørdalen. Banesesongen starter tradisjonen tro med skyting om Fosen Mek-pokalen 1. mai. Vårkarusellen for rek/jun starter på By 15. mai.
 
 
 

Ellen vant i Bjugn
Ellen Stjern sto for meget sterk skyting i andre runde av fosenkarusellen i Bjugn. Hun åpnet med 50 poeng både på liggende og stående. Etter denne knallåpningen ble det "to tap" på kne og 148 på klassen. Hele 99 poeng på grunnlaget gav imponerende 247 poeng. Ellen vant stevnet med 345 etter å ha skudd 98 på omgangen.
 
 
 

Skyteinstruktørkurs på Fosen
Fosen skyttersamlag arrangerer i disse dager skyteinstruktørkurs. Tidligere har disse kursene vært lagt til HVskolene på Torpo og Dombås, men nå er det altså mulig å få en slik utdanning med kveldssamlinger. Samlagets instruktør, Kai Nordseter, er ansvarlig for kurset som arrangerers ulike steder på Fosen. Asbjørn Hårstad, Tore Olav Moen og Emil Eide Stjern fra By skytterlag er blant de 13 som deltar på kurset. Flere bilder
 
 
 

Herlaug Stjern ble kretsmester i felt
Søndag 11. mars arrangerte By skytterlag kretsstevnet for Nordre Fosen. 15 skyttere deltok, fordelt på 7stk. på finfelt og 8 stk. på grovfelt. Det var vindstille, men delvis mye regn. Herlaug vant  stevnet etter å ha mestret finalen best. Både Ellen Stjern, Odd Hårstad og Herlaug hadde 28 treff etter innledende skyting. Herlaug vant med til sammen 37 treff foran Ellen, 36 treff, og Odd Hårstad 34 treff. Ole Eskil Moan ble kretsmester i klasse rekrutt og Ingrid Moen vant kl. junior.
 
 

Nettsted for Fosen skyttersamlag
 
Nå har skyttersamlaget fått sin egen nettside. Se på http://fosen.samlag.no
 
 
 
 
 

Åfjord sparebanks pokal
Bjarne Breivold var best i skytinga om vandrepokalen gitt av Åfjord sparebank. Dette er den tredje pokalskytinga Bjarne har vunnet så langt i banesesongen. Godt gjort !
 
 
 

Ellen Stjern ble Åfjordsmester på bane
Ellen ble Åfjordsmester med 341 poeng ganske så klart foran Roar Forfot som ble nr. 2 med 333 poeng. Øvrige klassevinnere:
Kl V55 Tore Olav Moen
Kl. V65 Torbjørn Forfot
Kl. V73 Jens O. Hårstad
Kl. R Ole Eskil Moan
Kl. Junior Emil Eide Stjern
 
 
 

Trening og oppskyting
Det er satt opp treningskvelder for rekr/junior og jegere tirsdager framover. Det er også anledning til å skyte opp for storviltprøven disse kveldene. Sjekk terminlista for å se hvilke kvelder det er trening og oppskyting. I tillegg er det satt opp egne dager kun for oppskyting.
 
 
 

Skytetidene til LS er klare
Skytetidene for årets landsskytterstevne er allerede klare. Pr. 20.juni er det litt over 5500 skyttere påmeldt. De første som skal i ilden fra By skytterlag, er klasse 3 (Asbjørn og Bjarne) på bane 28. juli og skyttere i klasse 4 (Svein og Herlaug) med feltskyting.
 
 
 

Midt Norsk Mesterskap i Rissa
Rissa arrangerer storstevne i helga. Skyttere fra hele Trøndelag og Møre møtes til konkurranse både på felt og bane. Joachim B. Forfot har gjort ferdig sin baneskyting og ligger som nr. 5 med 240 poeng. Klassen ledes av Ole G. Øien, Byneset som skjøt 249 poeng. I klassen for kvinner er Ellen Stjern nr. 8 med sine 236 poeng. Stine Vågø, Nordre Skage som skjøt 243 poeng sent lørdag ettermiddag, leder kampen om trofeet til beste kvinnelige mesterskapsskytter.
 
 

Per Johan Gjølga vant 1. runde i Fosenkarusellen
Per Johan toppet lista med 30 treff og 20 innertreff. Roar Forfot skjøt også fullt hus, men måtte se seg slått med noen innertreff. Roar ble nr. to med 30/17. Sverre Håvard Melhus, Rissa,  og Ole Agnar Moen, Bjugn, skjøt også 30 treff. Flere av skytterne fra By gjorde en god innsats i det første stevnet i feltkarusellen. Herlaug Stjern vant kl. 4 med 29/14 foran Tormod Dyrendahl som hadde 29/12. I klasse V55 ble det seier til Tore Olav Moen med 29/16. Artig også at By igjen gjør seg gjeldende i rekrutteringsklassene. Ole Eskil Moan ble nr. 2 i klasse rekrutt med 24/8, og Joachim B. Forfot var like bak med 22/11. Seier til Trine Moen, Bjugn, med 28/15 i juniorklassen, men det ble en fin andreplass til Ingrid Moen med 27/8 foran Emil Eide Stjern 26/11.
 
 

Bjarne Breivold vant skytinga 1. mai
Baneskytinga åpnet som vanlig 1. mai, og det var godt oppmøte. Det ble Bjarne Breivold som vant skytinga om pokalen gitt av Fosen Mek. Bjarne fikk sin første aksje i denne vandrepokalen.
 
 
 
 
 

30 treff på Ole Eskil Moan
Det ble seier i tre klasser for skyttere fra By skytterlag i den 4. runden av feltkarusellen. Ole Eskil Moan skjøt 30 treff i klasse rekrutt og vant foran Thomas Sunde. Herlaug Stjern ble nr. 3 totalt med 29/22 og vant klasse 4. I klasse 3 var Odd Hårstad best med 28/12.  Stevnet ble vunnet av Tore Veie med 30/18 - et innertreff foran Hans Bakken.
Se også bilde og omtale på samlagets sider.
 
 
 
 
 

Vårkarusellen for rek/jun
 
Herfjord skytterlag arrangerte 4. og siste runde i årets karusell for rekrutt- og juniorskyttere. Klassevinnere sammenlagt ble Joakim G. Karlsen i kl. aspirant, Joachim B. Forfot klasse rekrutt og Emil Eide Stjern klasse junior.
 
 
 
 
 

Jens O. Hårstad vant St.Hans skytinga
Jens skjøt 59 poeng på sine seks skudd i skytinga om St.Hanskruset. Han slo dermed alle og tok en ny aksje i en vandrepokal. I årenes løp har det blitt mange av dem.
Gratulerer til Jens !  Godt gjort !
 
 
 
 
 
 
 
 

Joachim B. Forfot vant "Tiurleiken"
Det ble jevnt i skytinga om vandrepokalen gitt av Harald Mørreaunet. Både Tore Olav Moen og Joachim B. Forfot skjøt 243 poeng. Joachim vant etter rangering. Han hadde 10 innertiere mot Tore Olavs åtte.
 
 

Ole Eskil Moan samlagsmester
Vi gratulerer Ole Eskil Moan som samlagsmester i klasse rekrutt. Han lå bak Thomas Sunde fra Rissa etter innledende skyting, men vant klart etter finalen. Ole Eskil fikk gode 98 poeng på omgangen og sluttet på 341 poeng totalt. Dette holdt til en klar seier foran Thomas Sunde som endte på 338 poeng.
I klasse junior ble Emil Eide Stjern nr. 2 og Ingrid Moen nr. 3. Jørgen Hopstad By hadde beste 25-skudd i klasse 1 med 239 poeng.   Ellen Stjern hadde 243 poeng i hovedskytinga og lå som nummer to etter Tore Veie som ble samlagsmester. Ellen lyktes ikke i omgangen, men ble likevel beste kvinnelige skytter med 334 poeng.
 
 

Pokalskytinger
Emil Eide Stjern vant skytinga om Petter Beversmarks pokal. Han oppnådde 247 poeng og plassert seg øverst på lista foran Svein By og Joachim B. Forfot. I konkurransen om pokalen gitt av  Jorunn Fagervold Design seiret Bjarne Breivold. Han skjøt 189 poeng og vant knepent foran Tore Olav Moen og Odd Hårstad.
 
 
 

Glimrende skyting av Håvard Moen
Håvard Moen skjøt glimrende 240 poeng i 1. runde av Fosen-karusellen på Ørlandet. 99 poeng på omgangen holdt til en god fjerdeplass totalt på stevnet. Edvin Aamot var suveren i teten med 347 poeng.
 
 
 
 
 

Håvard Moen lagsmester i feltskyting
Lagsmesterskapet var i år lagt inn i hovedskytinga på Åfjordsstevnet.  Håvard vant med 30/13 foran Roar Forfot som hadde 30/11 treff.
 
 
 

Roar Forfot åfjordsmester
Håvard Moen og Roar Forfot skjøt begge fullt hus i Åfjordsstevnet felt. Roar ble mester etter omskyting.  Øvrige klassevinnere:

Rekrutt Ole Eskil Moan
Junior Ingrid Moen
V55 Tore Olav Moen
V65 Torbjørn Forfot
V73 Jens O. Hårstad
 
 
 

Fosenserien bane
Tirsdag 15. mai starter serieskytinga på bane for seniorer. By stiller med to lag, og det er vel By1 som har mest grunn til å være fornøyd med trekninga. De skyter i pulje 1 sammen med Sørfjorden og Rissa 2. Oppstarten foregår på Haugamyra. I pulje 2 møter By2  Sørdalen, Rissa 1 og Bjugn. De møtes i Bjugn i første "kamp". De to beste lagene i hver pulje møtes til finale 14. august.
 
Rekrutt/jun har sin første runde onsdag 16. mai i Sørfjorden. Laget fra By møter da Sørfjorden, Rissa og Bjugn.
 
 
 

Roar Forfot vant fosenkarusellen sammenlagt
Det siste stevnet i Fosenkarusell felt ble arrangert av Bjugn skytterlag søndag 22. april.  
Klassevise vinnere ble som følger:
 
R: Tomas Bakøy Sunde, Rissa
ER: Knut Andreas Nordsether, Sørfjorden
J: Trine Moen, Bjugn
V73: Arvid Fiksdal, Sørfjorden
V65: Knut H. Schancke, Ørlendingen
V55: Peder Forfot, Sørfjorden
1: Wenche Moen, Bjugn
2: Kai Nordsether, Sørfjorden
3: Jan Ove Melhus, Rissa
4: Herlaug Stjern , By skytterlag
5: Sverre H. Melhus, Rissa
 
Vinner sammenlagt grovfelt kl. 2-5 / V55 ble Roar Forfot, By skytterlag
 
Vinner av lagkonkurransen ble Sørfjorden skytterlag.
 
 
 

Roar Forfot vant 5. runde i feltkarusellen
Roar Forfot var den eneste av seniorene som klarte å skyte fullt hus i 5. runde av feltkarusellen i Bjugn. Han vant dermed hele stevnet med 30/17 foran Ole Agnar Moen, Bjugn som mistet et treff og sluttet på 29/23. Herlaug Stjern vant klasse 4 med 26/15, og i klasse rekrutt ble det seier til Ole Eskil Moan med 29/13.
 
 
 
 
 

Hanne Rasch vant i Åfjordhallen

Hanne Rasch, Bjugn, vant årets stevne i Åfjordhallen. Hun skjøt 242 poeng og tok seieren foran Svein By og Jan Ove Melhus som begge hadde 241 poeng. Fjorårets vinner, Carl Ove Glahus, ble nr. 4 med 240 poeng. I rekrutteringsklassene dominerte Sørfjorden og Bjugn skytterlag. Erik Nebb, Bjugn, vant klasse rekrutt med 243 poeng.  Nina Sagmyr, Sørfjorden, var ganske suveren i eldre rekrutt med 247 poeng. Hun startet med en skjev serie på 47 poeng og avsluttet med 20 strake tiere. Seieren i klasse junior gikk til Randi Breivik, Bjugn, med 243 poeng. Det var ellers mye god skyting også i veteranklassene. Oddvar Halsli, Vanvik, ble beste skytter i V65 med 248 poeng. Arvid Fiksdal, Sørfjorden, vant V73 med 254 og Tore Reksterberg tok seieren i V55 med 246 poeng.
 
 
 
 

Emil Eide Stjern vant juleskytinga
Emil skjøt 59 poeng av 60 mulige på juleskytinga 4. juledag. Med den poengsummen sikret han seg seieren foran  hele seks skyttere som sluttet på 57 poeng.
 
 
 
 
 
 
 
 

Stjern 1 vant elgkampen 2006
Stjern 1 gikk av med seieren i årets elgkamp foran Åfjord statsallmenning og By 2.

På lagene stilte følgende skyttere:
Stjern 1: Stig Gilde, Kjell Stjern, Rune Stjern 357 poeng
Åfjord statsall.: Hans Stjern, Roald Stjern, Karsten Stjern, Herlaug Stjern 347 poeng
By 2: Gunnar By, Ernst By, Ole Magne By 344 poeng
 
 
 

Avslutning for rekruttskyttere
Det blir pizzakveld med avslutning og premieutdeling for de yngste skytterne på Åfjordskroa tirsdag 12. desember kl. 19.00.
 
 

Årsmøte i skytterlaget
Det blir arrangert årsmøte i skytterlaget fredag 10. november kl. 1900. Dersom det er mulig å kjøre opp, blir møtet avholdt på Kvennamyra skytebane i skytterhuset. Saker som ønskes tatt opp, må være styret i hende innen 3/11-06
 
 
 

Serieskytinga innendørs har starta
Første runde av serieskytinga innendørs for seniorer er ferdig. Det deltar ialt 15 lag fordelt på 3 puljer. By skytterlag har et lag i hver pulje. By 1 hadde best resultat av disse tre lagene i 1. runde. 717 poeng holdt til en 3. plass i pulje 2. By 3 ble nr.2 i pulje 1 med 709,9 poeng. I pulje 3 ble By 2 nr. 3 med 715 poeng.
 
 
 

Flott skyting på Elitestevnet
Flott skyting av Roar Forfot og Ellen Stjern på Flå. Begge skjøt 245 skudd på innledende skyting. Roar ble nr. 3 med 342 poeng etter 35 skudd, mens Ellen sluttet på 341 og fikk en 6. plass. Ellen delte for øvrig 1. plassen på 25-skudden med Trond Bergan.
 
 
 
 
 

Ellen Stjern ble kretsmester
Ellen Stjern ble best i kretsmesterskapet for Nordre Fosen. Hun sluttet på 333 poeng. Nils Einar Larsen ledet før finalen med 238 poeng, men måtte se seg slått. Han sikret seg 2. plassen etter omskyting med Asle Skjærvik og Ketil By. Joachim B. Forfot vant kl. rekrutt, Stian Larsen kl. Jun og Albert Aronsen kl. V73.
 
 
 

Elgkampen
De to første rundene av konkurransen mellom jaktlag er ferdig. Første runde ble avholdt 6. juli og beste resultat denne kvelden hadde Stjern 1 med 172 poeng. Rømma som vant i fjor, ble nummer to med 166 poeng, og på dette laget skjøt Gisle Kvernland som hadde beste individuelle resultat med sine 64 poeng. Resultatene fra skytinga 15. august er ikke helt komplett pga. en teknisk svikt på elgbanen. Tirsdag 22. august går siste runde av stabelen.
 
Foreløpige resultater:
 

Rissa vant Fosenserien
Rissa skytterlag var best i finalen i årets Fosenserie. Suverent beste resultat hadde Tore Veie med 347 poeng etter seriene 50-50-50-97-100. I tillegg til Tore Veie, var Frode Stølen og Vidar Volden med på Rissas lag. På 100m ble dobbelt til Sørfjorden. Sørfjorden 1 vant foran sitt andrelag. På vinnerlaget skjøt Knut Andreas Nordseter, Geir Arne Brandhaug og Asbjørn Brandhaug.
 
 
 

Torbjørn Forfot vant Petter Beversmarks pokal
Torbjørn Forfot hadde beste reultat i skytinga om Petter Beversmarks pokal. Han oppnådde 244,8 poeng. Han fikk dermed sin første aksje i den flotte sølvpokalen som ble satt opp i 1999. Skytterlaget beklager at resultatene fra skytinga ikke har kommet før.
 
 
 

Finale i Fosenserien
Finalen i årets Fosenserie blir på By skytterlags bane torsdag 17.08 kl. 18.00.
Følgende lag har kvalifisert seg til finale:
200m: Ørlendingen, Rissa 1, Bjugn og By 1
100m: Sørfjorden 1, Sørfjorden 2 og Bjugn

 
 
 

Flytting av elgkampen
ELGKAMPEN blir flyttet en uke fra den
22. august til den 29. august.
 
 
 
 

Vårkarusellen er avsluttet
Siste skyting er ferdig i vårkarusellen og skytterne har fått sine premier. Det var mye god skyting også i 4. og siste runde. Tre av fire stevner teller sammenlagt, og det ble veldig jevnt til slutt. Sindre Børmark-By vant klasse rekrutt med 437 poeng foran Joachim B. Forfot, 407 poeng. I klasse eldre rekrutt ble det en knepen seier til Andreas G. Karlsen som endte på 432 poeng. Robert T. Hansen havnet like bak med 431. I juniorklassen sluttet både Ingrid Moen og Bernt M. Aaknes på 427 poeng. Ingrid vant på rangering.
 
 
 

Asbjørn fikk napp i tiurleiken
Asbjørn Hårstad var best i skytinga om tiurleiken, og fikk sitt første napp i pokalen som ble satt opp i 2000 av Harald Mørreaunet. I skytinga om damenes pokal fikk både Roar Forfot og Ellen Stjern 288 poeng. Roar vant etter omskyting.
 
 
 
 

Roar Forfot Åfjordsmester bane
Roar Forfot ble beste skytter i Åfjordsstevnet. Han lå et poeng bak  Ellen Stjern før finalen, men skjøt 99 på omgangen og passerte Ellen. Roar sluttet på 338 poeng, mens Ellen fikk 336 etter 96 på omgangen. Bak disse to fulgte Dagfinn Svenning med 332 og Nils Einar Larsen 331.
 
I klasse ER vant Andreas G. Karlsen med gode 245 og tilslutt 340 poeng. Beste rekrutt var Joachim B. Forfot 299 poeng, og i klasse junior vant Ingrid Moen med 331 poeng.
 
 
 
 

Landsskytterstevnet er i full gang
I Målselv er skytinga godt i gang. De fleste har skutt en disiplin, og de aller fremste kandidatene til konge- og prinsessetittel skal i ilden onsdag. Da skyter nemlig kl. 5, og dette kan du følge på NRK eller med live anvisning på internett. I år er det også mulig å høre arenaspeakeren på Råvatn skytebane på internett.
 
Sindre Børmark-By skyter i klasse rekrutt, og har prestert godt. 244 på baneskytinga holder til standard premiering med lite beger. Han fortsatte med god skyting på felten i dag, hvor han endte opp med 27 treff.  Roar Forfot, Håvar Engen og Håvard Moen har også fullført feltrunden med 27 treff. Herlaug Stjern skjøt ned figurene på felthurtigskytinga på 10,01 sek. og dette er et resultat høyt oppe i klasse 4.
 
 
 
 

Flott skyting av Ellen Stjern
Ellen Stjern viste fram flott skyting på Råvatn skytebane i Målselv. Hun startet med 49 poeng i liggende og fulgte like godt opp med 49 også  på stående. Kneserien var også meget god. 49 poeng med meget god samling litt i øvre kant av blinken. 147 på klassen førte henne opp i tet på laget sammen med blant annet Hanne Nesland. Dette gjorde at vi fikk følge skytinga på 10-skudden direkte på NRK. Det ble nok litt ekstra press med kamera både foran og bak, men Ellen klarte seg godt. Selv om det ble to 8-ere på stå, så er kanskje de to 9-erne på liggende litt mer irriterende. Resultatet ble likevel godt, 240 i sluttsum og det holder muligens til en plass på prinsesselaget for Ellen.
Vi gratulerer !
 
 

St.Hans-kruset
Ellen Stjern fikk napp i St.Hans-kruset. Hun var den eneste som skjøt 59 poeng av 60 mulige og vant foran en rekke skyttere som stoppet på 58 poeng. Av disse var Robert T. Hansen nærmest Ellen. Robert vant fjorårets skyting og har et napp i pokalen som ble satt opp i fjor.
 
 
 

Hans Bakken samlagsmester i Fosen
Hans Bakken la inn 100 poeng fra skive 2 i finaleomgangen. Dette holdt til seier foran Torstein Hansen som ledet før omgangen. Torstein skjøt 97 og havnet 1 poeng bak Hans. Tore Veie sluttet på 342 etter 99 i finalen og ble med det nr. 3. Hanne Rasch fullførte sitt første mesterskap i seniorklassen på en meget god måte. 96 på omgangen resulterte i 341 poeng og en fjerdeplass bak Veie, samt en suveren seier i  kvinneklassen.
 
 
 

Hanne Rasch med 245 poeng på samlagsstevnet
Hanne Rasch slo til med kjempesterke 245 poeng på samlagsstevnet på By. Hun startet med 148 på klassen og fullførte på en imponerende måte med 97 poeng på grunnlaget. Hanne Rasch er førsteårs senior og sikret seg skive 3 i "kongelaget" søndag i sitt første samlagsmesterskap blant seniorene. Sammen med Hans Bakken er hun 2 poeng bak Torstein Hansen som leder med 247 poeng.
 
 
 

Torstein Hansen i tet med 247 poeng
Det blir Torstein Hansen som får skive en i "kongelaget" i morgendagens finaler på samlagsstevnet. Tidlig lørdag formiddag sikret han seg en solid ledelse på Tore Veie som var best etter fredagens skyting. Torstein hadde 148 på klassen og fulgte opp med 99 på grunnlaget. Senere på dagen skjøt Hans Bakken og Hanne Rasch 245 poeng. Det ligger an til en veldig spennende finale !
 
 

Rissa til topps blant seniorene
Rissa skytterlag best nok en gang i lagskytinga for seniorer på samlagsstevnet. Sverre H. Melhus la lista høyt med 98 poeng på første etappe. Det skremte ikke Vegard Aune som kopierte Sverre H. Melhus som skytter nr. to for Rissa. Frode Stølen og Tore Veie fulgte begge opp med god skyting og trygget seieren. Vanvik skytterlag kom nærmest etter at Hans Bakken skjøt 100 poeng som ankermann.
 
 

Veteranene fra Vanvik best
Det ble skytterne fra Vanvik som toppet lagskytinga for veteraner på samlagsstevnet. Karl Hestdal, Jakob Dalsaunet og Oddvar Halsli skjøt på laget. 
 
 
 
 
 
 
 

Asbjørn Brandhaug juniormester
Det ble en intern duell mellom to skyttere fra Sørfjorden i klasse junior. Asbjørn Brandhaug forsvarte sin ledelse fra innledende skyting og vant foran Sindre Lillemo. Asbjørn Brandhaug skjøt for øvrig 100 på sin mesterskapsomgang. Sindre Lillemo ble nr. 2 med 340 poeng, mens Ingrid Moen tok 3. plassen med totalt 332 poeng.
 
 
 

Nina Sagmyr vant klasse eldre rekrutt
Jentene var best i klasse eldre rekrutt på samlagsstevnet. Både Nina Sagmyr og Randi Breivik skjøt fullt hus - 100 poeng på omgangen. Dermed ble rekkefølgen som etter den innledende skytinga. Nina vant med 346 poeng foran Randi Breivik som ble nr. 2 med 344. Geir Arne Brandhaug tok 3.plassen med 334 poeng.
 
 
 

Monica Pettersen ble rekruttmester
Monica Pettersen ledet med to poeng på Thomas Sunde etter innledende skyting. Monica skjøt meget gode 99 på omgangen og sikret seieren foran Thomas som sluttet på 334 poeng. Nr. 3 ble Sindre Børmark-By, 333 poeng.
 
 
 

Bjugn vant lagskytinga for rek/jun
Bjugn og Sørfjorden måtte ut i omskyting om lagtittelen for skyttere i rek/jun-klassen på samlagsstevnet. Etter at tre skyttere fra hvert lag hadde skutt sine 10 skudd, hadde begge lag 290 poeng. Dermed måtte alle skytterne skyte en ny 10-skudd for å avgjøre lagseieren. I omskytingen viste Bjugn seg som det beste laget og dro i land seieren. På laget til Bjugn skjøt Randi B. Breivik, Ola Moen og Trine Moen.
 
 

Odd Hårstad ble lagsmester i feltskyting
 
Odd Hårstad sikret seg et nytt lagsmesterskap i felt med 27 treff. Han vant foran Herlaug Stjern med 26 treff. Opplegget var fint med varierende vanskegrad på holdene. Mest krevende var vel C20 som etter manges mening sto på 210-220 m avstand. Det siste holdet ble også ganske utslagsgivende for resultatet. Ei stående stripe på kne ble tøff i en litt lunefull vind.
 
 

Tore Veie leder samlagsstevnet bane med 243 poeng
By skytterlag arrangerer samlagsstevne på bane fk. helg. Ivrige dugnadsfolk i laget har sørget for nytt tilbygg med kjøkken. Kontoret er flyttet fra bua og inn i det gamle kjøkkenet ved inngangen. Skytinga starter fredag kveld og fortsetter lørdag med innledende skytinger. Søndag er avsatt til lagskytinger og finaler.
 
PÅMELDINGSFRIST LØRDAG KL 1230 PÅ BANEN

 
 

Det ble dobbelt til Moen
Det ble dobbelt til familien Moen på skytinga om tittelen "Årets svin". Håvard var mest treffsikker på svinet og sikret seg den ærefulle tittel med 42 poeng; ett fattig poeng foran  Ingrid. Skytinga foregår mot en villsvinfigur som har en "blink" med inndeling til ti like bak framfoten. Det kan være vanskelig å beregne avstanden og samtidig sikte på rett sted for å få mest mulig poeng. Håvard og Ingrid var de eneste som klarte mer enn 40 poeng på de fem skuddene.
 
 

Spennende i vårkarusellen.
Nye klassevinnere i 2. runde av karusellen. Ingrid Moen knep seieren i juniorklassen foran Bernt Marius Aaknes som vant første runde. Begge hadde 141 poeng. Andreas G. Karlsen skjøt hele 147 i klasse eldre rekrutt, og vant klassen ganske suverent foran Robert T. Hansen. Det ble et jevnt oppgjør også i rekruttklassen. Ole Eskil Moan og Eirik Løkling fikk begge 130 poeng, og Ole Eskil ble "dømt" først med flest tiere. 22 deltok i denne karusellen som ble arrangert i Sørdalen.

Torbjørn Forfot best i baneåpninga 1. mai
Torbjørn ble best i skytinga om Fosen-Mek pokalen 1. mai. Han hadde 231 poeng og med respitt holdt det til napp i pokalen. Beste individuelle resultat hadde Ellen Stjern med 245 poeng.
 
 
 
 
 
 

Fosenserien bane
Serieskytinga på bane starter opp 13. juni på 200/300m og 14. juni på 100m.  By stiller med lag både i rek/jun og blant seniorene.
 
 
 

Mye god skyting i vårkarusellen
1. runde i vårkarusellen for rek/junior ble arrangert på By 9. mai. Det var god deltakelse og mange gode prestasjoner. I klasse rekrutt ble det seier til Sindre Børmark By med 145 poeng. I klasse eldre rekrutt vant Robert Tårnesvik Hansen med 146 poeng. Bernt Marius Aaknes toppen blant juniorene med 144 poeng.
 
 

Ellen vant Åfjordsstevnet felt
Ellen Stjern ble Åfjordsmester i feltskyting i helga. Hun skjøt 28/18 treff og var med det klart foran Roar Forfot med 26/20 og Tore Olav Moen som hadde 26/16. Tore Dagsvik Adsen skjøt fullt hus og ble Åfjordsmester i klasse junior. Nummer to i denne klassen ble Tore Christer Løkke, Herfjord, 29/24 treff. I klasse rekrutt vant Sindre B. By med 29 treff.
 

Kongepokal til Per Johan Gjølga
Vi gratulerer Per Johan Gjølga med kongepokal i NM i skifeltskyting som ble arrangert i Haltdalen i helga.
Gratulasjoner også til Renate Sundnes som vant begge

Kjell Lillemo vant Liafelten
Liafelten ble arrangert for 6. gang lørdag 25/3, og en skal lete lenge etter et stevne med finere vær og skyteforhold. Solen skinte fra klar himmel hele dagen og Storfossen viste seg frem i sin fineste stas. Vinner ble Kjell Lillemo fra Sørfjorden med 30/11 foran Tormod Dyrendal med 29/18, og en skal merke seg at Sindre Lillemo og Nina Sagmyr skjøt henholdsvis 26/15 og 24/11. Det er store prestasjoner når en vet at de skyter med rekruttammunisjon og at det lengste holdet er over 400 meter.

2. runde i Fosenkarusellen
Per Egil Forfot vant klasse 3 i 2. runde av Fosenkarusellen i Rissa lørdag 4. mars. Han klarte 27 treff og var 2 treff foran nr. 2 i klassen, Arild Røstad. Per Egil var beste skytter fra By i dette stevnet som ble vunnet av Vegard Aune fra arrangørlaget med 30
 
 
 
 


Tore Veie vant feltstevnet på By
Tore Veie og Per Johan Gjølga var de eneste som klarte 30 treff i stevnet på By. Tore slo Per Johan på flere innertreff. Svein By ble nr. 4 individuelt med 28 treff. Samme resultat oppnådde Odd Hårstad som vant klasse 3.

Kvennamyra skytebane 28. februar 2006
Strålende vintervær den siste februar. Oppkjørte spor og flotte forhold i lysløypa. Skytebanen badet i sol, og nok et byggeprosjekt var i startgropa. Tilbygg til skytterhuset med plass for ny kjøkkenavdeling.
Flere bilder

Roar Forfot best på Stjernfelten
30 treff og fullt hus på Roar i sesongåpninga. Like bak kom Tore Olav Moen med 29 treff og Asbjørn Hårstad med 28 treff. Petter Alfred og Hans Jørgen Forfot fullførte med 27 treff. Lovende start på feltsesongen !
Roar var beste skytter fra By også i 1. runde i feltkarusellen som ble arrangert i Sørfjorden søndag 26. februar. 29 treff holdt til 5. plass. Jostein Lerstad, Vanvik vant stevnet med 30 treff. Herlaug Stjern var også god med 28 treff. 2. runde arrangeres i Rissa fk. Resultat


Hans Bakken skjøt 248 på samlagsstevnet
Kun to poeng i tap for Hans Bakken i samlagsstevnet innendørs. Hans ble dermed en suveren samlagsmester hele fire poeng foran Tore Veie, Rissa. Vanvikan overrrasket med nytt anlegg og elektroniske skiver. Dette var en godt bevart hemmelighet og helt sikkert en positiv nyhet for skytterne som kom til stevnet. Av våre deltakere ble Ellen Stjern best med 236 poeng og en 10. plass, mens Bjarne Breivold fulgte like bak med 235 poeng og ble nr. Resultatlister på Vanvik skytterlags nettsted

Terminlista er klar
Nå er terminlista for 2006 klar. Sesongen starter som vanlig med feltskyting på hjemmebane. Lørdag 25. februar smeller det på Stjern. Dette kan være en fin anledning til å sjekke formen før det første stevnet i Fosenkarusellen går av stabelen dagen etter i Sørfjorden. By arrangerer 3. runde i karusellen lørdag 11. mars. Lørdag 22. april er det lagsmesterskap i feltskyting. Ellers kan vi nevne at By skal arrangere samlagsstevnet på bane 17. og 18. juni. Vårkarusellen for de yngste starter på By tirsdag 9. mai. Terminlista

Gratulerer med 60-årsdagen, Bjarne !
Vi gratulerer Bjarne Breivold som fyller 60 år onsdag 1. februar. Dagen ble behørig feiret lørdag 28.januar. Selskapet fikk besøk av Emmill og Petter Krestian som hyllet Bjarne på dagen. Samtidig benyttet de sjansen til å få signaturen til Bjarne "Bjørnejeger" Breivold på peispuster og skjærfjøl - der står navnet nå i godt selskap med bl.a. Hjalmar "Hjallis" Andersen.

Julestjerne til støttemedlemmer
Vi har trekt 5 julestjerner blant støttemedlemmene og vinnerne ble: Geir Larsen Mats By Birger Forfot Hilmar Årbogen Rune Stjern

Tore Olav Moen ny leder i skytterlaget
Nyvalgt leder i By skytterlag er Tore Olav Moen. Med seg i styret har han Bjarne Breivold, Svein By, Petter Alfred Forfot, Hans Jørgen Forfot og Per Egil Forfot. I ungdomsutvalget sitter Ketil By og Oddgeir Hårstad.

Roar Forfot vant juleskytinga
Tradisjonen tro ble juleskytinga arrangert 4. juledag på By. Roar ble best av alle med 58 poeng. Det ble en knepen seier 1 poeng foran Joakim B. Forfot med 57 poeng. Godt oppmøte til tross for litt kaldt Resultater

Serieskyting innendørs seniorer
Oppsettet for årets serieskyting innendørs for seniorer er klart. 1. runde starter opp onsdag 23.november. By 2 begynner med hjemmekamp og arrangement i Åfjordhallen, mens By 1 skal til Bjugn i sin første Oppsett av serieskytingaOrganiseringTabell med respitt

Årsmøte i skytterlaget
Årsmøte i By skytterlag blir på banen den 11. nov kl. 19.30. Eventuelle saker må være styret i hende innen 7.nov.

Herlaug Stjern vant dugleiksmerkepokalen
Det ble Herlaug som stakk av med første aksje i den nyoppsatte dugleiksmerkepokalen gitt av Stjern as. Petter Alfred Forfot tok den forrige pokalen til odel og eie i fjor. Med 244 poeng ble Herlaug best i sesongens siste interne pokalskyting. Et verdig punktum for en driftig leder i:


Rømma vant Elgkampen
Det ble Rømma jaktlag som vant Elgkampen. Siste runde ble ganske spennende, og det ble jevnt til slutt. Ove Flenstad, Harald F. Stjern og Robert Rømma vant tilslutt med 1 poengs margin. Det er arrangert 3 skytinger, og de to beste rundene telte sammenlagt. Dårlig vær med regn, vind og dårlig lys virket ikke inn på deltakelsen den siste kvelden. Interessen og oppmøtet har vært overveldende. Resultat for jaktlagene, 3. rundeResultat 3. runde, individueltLagvise resultat etter 3. rundeFlere bilder

Avslutning for sesongen 2005
Tirsdag 13. desember blir det avslutningsfest for alle som har deltatt i skytinger denne sesongen. Det blir pizza og premieutdeling på Innbydelse

Carl Ove Glahus vant "Hallstevnet"
Carl Ove Glahus fra Ørlendingen var best av de fem skytterne som stoppet på 241 pooeng. Sverre Håvard Melhus, Rissa, Ole Moen, Bjugn, Frode Stølen, Rissa og Torstein Hansen, Ørlendingen fikk alle 241, men ble rangert bak Glahus. Frode Stølen og Hanne Rasch (240 poeng) er begge debutanter i seniorklassen dette året, og de markerer seg virkelig med gode resultat. Tore Reksterberg skjøt også meget godt. Han stoppet på 248 poeng etter å ha startet med 150 på 15-skudden.
Bildet under: Carl Ove Glahus t.v. og Torstein Hansen Resultatliste


Gull og sølv til Tore Veie i nordisk
Norge er suverene i nordisk mesterskap. Laggull til det norske laget i både feltskyting og felthurtigskyting. Tore Veie var med på laggullet i begge disiplinene, og fikk sølv individuelt i felthurtig, etter å ha prestert 9,30 sek. og beste tid i den innledende skytinga. Norge vant gull i felthurtigskytinga 99 hundredeler foran svenskene. Tore Veie var nr. 8 etter innledende skyting på bane med 238 poeng. Etter en god finale klatret han opp til 4.plass i et mesterskap fullstendig dominert av de norske skytterne. De 7 første skytterne i mesterskapet på bane var norsk, og det ble et soleklart laggull til Norge også i baneskytinga. Vi gratulerer Fra arrangørenes siderResultater

Rømma leder jaktlagsskytinga
Etter at det er arrangert 2 runder av jaktlagsskytinga for jaktlag i Stordalen og omegn er det Rømma jaktlag som leder. Med 349 poeng har de 11 poengs ledelse på Stjern 2 før siste runde. Stjern 1 følger på tredjeplass med 331 poeng. På Rømma jaktlag deltar Harald F. Stjern, Ove Flenstad og Robert Rømma. Arnold Stjern, Jan P Stjern og Ole Torstein Stjern representerer Stjern 2 mens Stig Gilde, Kjell Stjern, Turid A. Gilde og Rune Stjern har deltatt for Stjern 1. Rømma jaktlag tok ledelsen allerede etter første runde 16.august og økte ledelsen ytterligere sist tirsdag 23. august. Individuelt er det Robert Rømma som er best etter 2 runder med 67 poeng. Ole Torstein Stjern følger 3 poeng bak, mens Harald F. Stjern, Rune Stjern og Sigbjørn Gilde har 63 poeng. Siste runde arrangeres 30. Sammenlagt etter 2 runderIndividuelt etter 2 runderResultat 16. augustResultat 23. august

Kretsmesterskapet på bane
Ellen Stjern ble kretsmester i helgas skyting i Sørdalen. Hun vant med gode 343 poeng et lite "hav" foran Svein By med 331 poeng og Roar Forfot poenget bak. Kretsmestre i sine klasser ble også Sindre Børmark By og Jørgen Hopstad By som vi ser på bildet sammen med ResultatFlere bilder

Sørdalen slo By i lagskyting
Sørdalen skytterlag vant over By i årets kretsstevne i baneskyting. På vinnerlaget var Lars Asle Larsen, Nils Einar Larsen og Roar Vingen. Seieren smakte sikkert ekstra godt på hjemmebane, og etter det de selv sier, så var det første gang i historien at de vant over laget fra By. Vi bøyer oss i støvet og gratulerer hjerteligst ! Resultater fra stevnet kommer litt senere.

LS 05 - 239 poeng på Ellen Stjern
God skyting av Ellen med 239 poeng. Tidligere på formiddagen skjøt Roar Forfot 236 poeng. Litt under det han har prestert i ukene før Landsskytterstevnet, men det var mange som opplevde å skyte litt svakere enn "vanlig" på Lesja onsdag 3. august. Å skyte på Landsskytterstevnet, er noe helt annet enn trening og vanlige stevner. I år er NRK1 tilstede med kamera både foran og bak standplass, og det førte vel også til litt økt puls for noen. Ellen skjøt virkelig godt og åpnet med 50 på liggende og 47 på stående. Etter denne flotte åpningen ble det 48 poeng på kne og 145 poeng på 15-skudden. Et strålende utgangspunkt før grunnlaget. Ståendeskytinga på 10-skudden gikk glimrende, men det ble noen poeng i tap på kne og ligg. 94 poeng og 239 i sluttsum er absolutt bra. 15 skyttere får delta på prinsesselaget, og grensen vil trolig ligge på 240 eller 241 poeng. Prinsesse-toppen

Ellen Stjern knallet til med 345
På lagsmesterskapet fikk Ellen det meste til å klaffe. 345 poeng er i ypperste klasse, og en avslutning med 99 og 100 er kjempeflott. Ellen ble lagsmester foran Roar Forfot og Svein By som også skjøt godt med henholdsvis 340 og 339. Vi gratulerer Ellen med ny "pers" og et flott resultat. Det kan bli mye spennende å følge med på når skytinga starter på Oversikt over tidligere vinnereResultat

God skyting av Sindre Børmark By
I 5. og siste runde av Fosen karusellen skjøt Sindre Børmark By 339 poeng og ble nr. 2 i klasse rekrutt bak Ola Moen, Bjugn med 342 poeng. Flott skyting av Sindre ! Tore Veie ble stevnevinner med 344 poeng. Best av våre var Svein By med 334 poeng. Dette holdt til 2. plass i kl.4 som ble vunnet av Sverre H. Melhus 338. I kl. 3 ble det dobbelt til By med Petter Alfred Forfot på førsteplass. Han skjøt 331 poeng og var med det 3 poeng foran Hans Jørgen Forfot på 2. Resultat

Svein By slo til på Høylandet
Svein sto for et kjemperesultat i helgas Loddoengstevne på Høylandet. Han hadde 147 poeng på klassen og fulgte opp med sterke 99 på grunnlaget. 246 er et resultat som vi gjerne skulle se på Lesja om en drøy uke. Totalt ble det 342 poeng og seier i klasse 4. Hans Bakken vant stevnet med 346 poeng. God skyting også av Roar Forfot med Resultat

Damenes pokal
Det var godt oppmøte på skytinga om Damenes Pokal torsdag 21. juli. 13 skyttere skjøt om den oppsatte pokalen som er et melkespann i tinn. Det skytes 10 skudd i hver stilling med anvisning etter hvert skudd. May Hamnes vant med 288 poeng knepent foran Ellen Stjern og Svein By, begge med 287 poeng. En stor takk til Ellen som hadde laget bløtkake med jordbær og pyntet et trivelig kaffebord ResultaterOversikt over tidligere vinnereFlere bilder

Lagsmesterskap stang/stupar er utsatt
Lagsmesterskapet i stang og felthurtigskyting terminfestet til tirsdag 19. juli er utsatt. Ny dato kommer senere.

Roar Forfot viser solid form
Roar Forfot skyter stabilt og godt en drøy uke før Landsskytterstevnet starter på Lesja. Han holder seg i overkant av 240 poeng og det lover absolutt godt. I Ola Five stevnet på Kvam skjøt han 242 poeng på 25-skudden og fikk 98 poeng på omgangen. 340 poeng holdt til en 4. plass sammenlagt. Roger Størseth, Lånke toppet med 245 poeng. Fint resultat også av Herlaug Stjern med 236 poeng noe som gav en 4. plass i klasse Resultat

Hans Bakken europamester i lagskyting
Under den siste konkurransen i EM i Beograd 14. juli ble det to gull og en sølv til Norge. Espen Berg Knutsen ble europamester foran Vebjørn Berg, begge med 585 poeng. Hans Bakken som var tredjemann på det norske laget, fulgte fint opp med 581 poeng og en 10.plass. Dette holdt til gullmedalje i lagskytingen med 1751 poeng og ny verdensrekord. Vi gratulerer Les mer på NSF rifleArrangørens sider

Robert T. Hansen vant St. Hans-skytinga
Robert Tårnesvik Hansen var den eneste som skjøt fullt hus på St. Hansskytinga. Han vant ganske klart foran Ingrid Moen og Jens Hårstad som begge mistet 2 poeng og dermed endte på 58 poeng. Det var 34 skyttere som Resultat

Roar tatt ut til samlagsskytinga LS05-Lesja
Roar skal representere Fosen i lagskytinga på Lesja. Han skyter sammen med Sverre H. Melhus, Tore Veie og Hans Bakken. Ingrid Moen er reserve i samlagsskytinga for rek/jun. Samlagsskytinga sendes på TV: Torsdag 04. august - 19:30-20:25

Odd og Ellen i tett kamp om Pay&Brinck pokalen
Skytinga om vandrepokalen som satt opp av Pay&Brinck, er populær. Arrangementet holdes hvert år i Hofstaddalen på en bane som ligger fint til og er god å skyte på. I år ble det et tett oppgjør mellom Ellen Stjern og Odd Hårstad. Odd vant til slutt knepent 0,6 poeng foran Ellen.

Trening for rek/jun og jegere
Det er satt opp egne treningskvelder for rek/jun skyttere samt for jegere. Tirsdag 5. juli var det noen som møtte opp både for å trene og for å avlegge skyteprøven for storviltjakta. Neste treningskveld er torsdag 14. juli. Torsdag 11. august er neste mulighet for storviltprøve. De som er ferdig med treningsskuddene, får anledning til å prøve seg på selve skyteprøven også på treningskveldene. Se i terminlista for å finne ut hvilke kvelder som er satt Flere bilder


Landsdelskretsstevnet Lånke - påmelding
Skyttere som ønsker å delta på Landsdelskretsstevnet på Lånke den 18.- 21. aug., kan melde seg på til Herlaug Stjern eller på banen (oppslag på skytebanen). Siste frist 19 Juli.

350 poeng på Jonas Sollid
Jonas Sollid skjøt feilfritt på MidtNorsk-stevnet på By i mai.Sollid skyter i klasse Veteran 73 og respresenterer Hov skytterlag på Sunndalsøra. Det er ikke første året han og kona kjører den lange veien til Fosen på skyting. By skytterlag arrangerte stevnet samme helg som Sørfjorden.

Nytt nettsted
Vi håper at du finner den informasjonen du er ute etter på sidene våre. Hvis du skulle ha problemer med å laste noen av sidene, kan det skyldes at noen filer må leses med programmet Adobe Acrobat Reader. Det kan du laste ned gratis på http://adobe.no/

MidtNorsk Skyttercup 27.-29. mai 2005
Det var god deltakelse på stevnet som ble arrangert den siste helga i mai. Både Tore Veie og Jørgen Andersen skjøt 346 poeng, men Tore vant på rangering.Feil i terminlista
Feil i terminlisten for Trønderkretsen
Les mer..

Laguttak landsdelskretsstevnet
Vemundvik skytterlag arrangerer landsdelskretsstevne i helga.

Referat fra ombudsmøtet
Asbjørn Hårstad gjenvalgt som leder i skyttersamlaget.
Les mer..

Regelendring i feltskyting
Det skal fra 1. januar 2006 benyttes ferdigstilling i all feltskyting.
Les mer..

Ombudsmøte Fosen skyttersamlag
Asbjørn Hårstad fortsetter som leder i samlaget.
Les mer..

Terminliste Trønderkretsen
Terminlista for Trønderkretsen er i hovedsak klar. Oppdateringer skjer fortløpende.
Les mer..

Årsmøtet 2005

2. runde serieskyting senior
Ørlendingen og Sørfjorden var best i 2. runde av serieskytinga.
Les mer..

Problemer med å lese resultatfiler ?
Hvis du har problemer med å lese resultatfiler, kan det skyldes at du mangler programmet Adobe Acrobat Reader.
Les mer..

Innbydelse FK 2, Rissa
Rissa skytterlag arrangerer 2. runde i Fosen karusellen felt lørdag 4. mars. Les mer..

God start i serieskytinga
Knallstart for By i 1. runde av serieskytinga for senior. Begge lagene vant sine kampen. Best av skytterne fra By var Svein By med 244,4 poeng. Les mer..

Premieliste Elgkampen
Liste over de som fikk premie i elgkampen.Les mer..

Hagle - "sideligger"
Noen som har ei hagle tilsalgs ? Les mer..

Innendørstrening rek/jun
Se komiteliste Les mer..

Seminar
Seminar for junior og første års seniorer. Les mer..

Innbydelse til samlagsstevnet 15m
Samlagsstevnet arrangeres i Vanvikan 10.-11. februar. Les mer..

Laguttak serieskyting 15m, senior
Lagene er klare til oppstart på serieskytinga. Les mer..

Rundskriv 19/2005
Manglende rutiner ved utsendelse av resultalister Les mer..

Innedørstrening seniorer
Se komiteliste for treningene. Les mer..

Rundskriv 17/05 fra Skytterkontoret
Om arrangement av "Skytingens Dag" Les mer..

Innendørsserien 2005
Orientering fra samlaget. Les mer..

NC på Fosen neste år
Avsluttende runde i Norgescupen blir på Fosen neste sommer. Les mer..

Orientering fra samlaget
Med blant annet frister for årsmelding og dugleiksmerkerapporter. Les mer..

Klassesetting 2006
Ingen endring i klassesettingsreglene for neste år. Les mer..

Militært VM i skyting
Følg med våre skyttere i militært VM i skyting. Les mer..

NM grovkaliber 2005
NTG Skyting Lillehammer har gleden av å innby til NM Grov 2005 på en av norges fineste skytebaner, arrangementet går av stabelen 23-25 september og vi ønsker deg hjertelig velkommen. Les mer..

NM i skogsløp med feltskyting
Per Johan Gjølga vant sprinten. Les mer..

Adventtreffen
Ørlendingen skytterlag arrangerer stevne 10. desember Les mer..

Resultater fra Lesja
Dette har Fosenskytterne prestert på Lesja. Les mer..

Seier til Rissa i Fosenserien
De to lagene fra By nådde ikke helt opp i finalen. Les mer..

97 på omgangen for Ellen
Omgangsskuddene smeller på Lesja.. Les mer..

Uttak av lag til landsdelskretsstevnet
Landsdelskretsstevnet Lånke 19.-21.08.05 Les mer..

Landsdelskretsstevnet bane 05
Tore Veie ble mester foran Hans Bakken. Les mer..

Resultater Fosenserien 05
By fikk med begge sine lag i finalen i serieskytinga for senior. Les mer..

Militært nordisk mesterskap i Skøvde
God innsats av de norske skytterne. Les mer..

LS 2006-Målselv
Informasjon om neste års landsskytterstevne. Les mer..

Nordisk mesterskap 1.-4. september i Danmark
Tore Veie deltar i nordisk. Les mer..

Terminliste Fosenserien senior
Terminlista for årets serieskyting er klar Les mer..

Våre skyttere på Lesja
Følg våre skyttere på Lesja dag for dag. Les mer..

NC Alvdal, Tolgen, Tynset
2. runde i Norgescupen arrangeres i forbindelse med første helg av Landsskytterstevnet. Les mer..

Ellen vant Åfjordsstevnet
333 poeng holdt til tittel for Ellen Les mer..

Roar Forfot nr. 3 på samlagsstevnet
Roar Forfot kom på en meget god 3. plass i årets samlagsstevne på bane. Les mer..

Laguttak Fosenserie senior
Nå er lagene tatt ut til serieskytinga. Les mer..

Uttak av lag til samlagsskyting LS05 - Lesja
Roar skal representere Fosen i lagskytinga på Lesja. Les mer..

Resultatene for kretsstevnet er lagt ut

Innbydelse elektronikkstevne, Bjugn
Arrangeres torsdag 1. september Les mer..

LS 2005 - live grafisk
Se skyteskivene på Lesja etter hvert som skuddene avfyres... Les mer..

TV-sending fra Landskytterstevnet
NRK sender 11 timer fra årets Landsskytterstevne på Lesja. Les mer..

En ny "by" på Bøleira skyttercamp.
Lesjabyga venter 20 000 tilreisende. Les mer..

Grovfelten på Lesja
Opplegget for grovfelten er nå offentliggjort. Les mer..

Prøvestevne på Lesja
Ledige plasser på 200m. Les mer..

Plassering på skyttercampen LS 05- Lesja
Kartskisse over skyttercampen. Les mer..

Trådløs tilgang til internett på Lesja
Under Landsskytterstevnet blir det trådløst Internett på skyttercamp og banearena. Les mer..

Landsdelskretsstevnet Lånke - innbydelse

Midt-Norsk Mesterskap Hemne